2777
2789
عنوان

عکس کیت تخمک گذاریم، یه سوال داشتم

1029 بازدید | 19 پست

این عکس کیت تخمک گذاریم هست که میفرستم، ممنون میشم راهنماییم بکنید که چرا این مدلیه؟ من تاریخ آخرین پریودم ۱۶ مهر هستش و اکثرا سیکلام ۲۵ یا ۲۶ روزه هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی پنج شنبه دیدم کیتم اون مدلی شد، گفتم حتما دیر کیت گذاشتم و دیروزش یعنی چهارشنبه تخمک گذاریم بوده، و دو روز بعدشم شروع به کمرنگ شدن کرد، محض احتیاط امروزم کیت گذاشتم که امروز مثبت شد🙄

اره تو اقدام اصلا بابد بزاری چرا هم ۲۷ پررنگ هم امروز ی هاله داره باتوجه ب تاریخ پریودت احتمالا همون ۲۷ درسته ک باید اقدام میداشتی تا ۲۴ یا۳۶ ساعت بعد ولی الانم ضرر نداره 

اره تو اقدام اصلا بابد بزاری چرا هم ۲۷ پررنگ هم امروز ی هاله داره باتوجه ب تاریخ پریودت احتمالا همون ...

ممنونم از پاسخگوییت عزیزم، منم خودم شک دارم که چرا این مدلی شد، شاید توی این ماه دوبار تخمک گذاری داشتم، میشه یعنی؟؟

عزيزم شما ك پريود تموم شد يه روز در ميون اقدام برو 

من اينجوري كردم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
ممنونم از پاسخگوییت عزیزم، منم خودم شک دارم که چرا این مدلی شد، شاید توی این ماه دوبار تخمک گذاری دا ...

فک نکنم چون هرماه فقط یکی ازاد بشه نمیدونم ولی شما اقدامو داشته باش انشالله این ماه باردار بشی اگر نشد از ماه اینده یک هفته بعد تموم شدن پری شب درمیون 

عزيزم شما ك پريود تموم شد يه روز در ميون اقدام برو  من اينجوري كردم

آخه من به روزها حساسم که مثلا قمر درعقرب نباشه یا اول و وسط و آخر ماه قمری نباشه و ...

به خاطر همین یه کم سخت میشه