2777
2789
عنوان

برای خرید خونه کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 69 پست
خب اگر ریسک پذیر هستین و‌میتونین از پس شرایط بر بیایین به نظرم مورد اول رو انجام بدین انشاالله پر خی ...

مرسی عزیزمممم

بخدا همه چی رو از صفر شروع کردیم ولی همسرم ماشاالله خیلی ریسک پذیره و شم اقتصادی خوبی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزمممم بخدا همه چی رو از صفر شروع کردیم ولی همسرم ماشاالله خیلی ریسک پذیره و شم اقتصادی خوبی ...

مثل ما...خداروشکر پس مطمئنا اینبار هم میتونن خوب مدیریت کنن و موفق میشین به خدا توکل کنین روبراه میشه همه چی.

فکر بدی نیست ولی نهایتا ۲۰۰ طلا داشته باشم با این پول چ ماشینی میشه خرید!!

من ازقیمت ۱۱۱مدل بالا و ۲۰۶تیپ دو‌ تا مدل ۹۰اینا خبر دارم

من اگه جای تو بودم حتما اولی رو‌میخریدم چون خونه هم سرمایه هست هم شیکه و‌ روحیه رو‌بهتر میکنه

ماشینم که دارین پیاده نیستین خیلیا رو‌دیدم بعد‌خونه‌خریدن پیاده شدن

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت