2777
2789
عنوان

گرفتن بینی نوزاد یک ماهه

8437 بازدید | 42 پست

ماماناااا تورو خدا کمک 

پسرم یک ماهشه بینیش گرفته 

همش نفس کم میاره 

شیرم نمیخوره 

قطره ریختم 

بدتر بینیش خشک شده 

مخاط نداره 

چیکار کنم 

بچم وزنش کمه باید شیر بخوره 

چیکارش کنم 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخودت میخوره؟

معذرت میخوام پرسیدم اگه آره از شیرخودت بریزتوبینیش حتی سرماخوردگی هم باشه خوب میشه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

بدنش کم آبه هم اب بهش نمیدی هم گرمش میگیری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم بچه واسه قطره ریختن خیلی کوچیکه اذیت میشه یه قطره هست اسمش منتول از داروخونه بگیر باید بریزی روی لباسش یا بالشتش عالیه سریع خوبش میکنه من دخترم همسن بچه شما بود دکتر اینو بهش داد و چون توی دماغش نمیریختم ادیت نمیشد من هنوزم واسه دخترم استفادش میکنم عالیه 

بینیش هم مرتب تمیزکن با این وسیله های کوچیکی هس مث پمپ میکشی مفاشو  مابهش میگیم مُف گیر نمیدونم اسمش درست باشه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
از پوار بینی هم استفاده کردی ؟ من تو هر سوراخ دوتا پاف سیدیم کلراید میزنم بعد ۱۰ ثانیه پواد بینی می ...

اسپری نزدم قطره ریختم 

پووواار هم میزنم ولی هیچی مخاط نداره 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم