2777
2789
عنوان

خواب طلا زن باردار

271 بازدید | 7 پست

من باردارم دیشب خواب دیدم ک کلی طلا دارم هشت تا النگو داشتم دوتاش رو دادم ب جاری و دوتا گردنبند داشتم ک یه دونه از گردنبند ها طلای سفید و زرد بود گردنم بود اما گفتم این مال عمه ام هست ک من پوشیدم تعبیرش چی میشه ایا ربطی ب جنسیت داره؟

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️

شش تا النگو موند برای خودم دستمم بود

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

النگو و گردنبند بود کسی دیگ چیزی نمیدونه

به منفورترین آدمها دادیا🤣

متاسفانه 😂