الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رئیس ستاد دیه استان اصفهان اعلام کرد: شماره حساب بانک ملی به شماره ۰۱۰۵۵۰۶۳۷۰۰۰۷ و کارت ملی به شماره ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۸۵۴۳۲۱ و سامانه آسان پرداخت #۳۱۰۳۱*۱*۶۶۵۵* آماده دریافت کمکهای مردم به ستاد دیه استان اصفهان برای آزادسازی زندانیان است.
سلام عزیزم خوبی نمیدونم چیشد من تاپیکای شماروخوندم و اومدم اینجا شایداعتماد کردن سخت باشه ولی تامیکات خوندن متوجه شدم کمک نیازمندا میکنی،، من همسرم کارگره ودوتابچه دارم بچه بزرگم پیش دبستانیه کوچیکه دوسالشع مستاجریم و شرایط سختی داریم همیشه کارنیست الان بچم مریض بود جان خودش نتونستم دکترببرم حتی چیزمقوی هم توی خونم نیست، خواستم بگم قصد کمک به نیازمندداشتی منوهم فراموش نکن برای رضای دل خدا،، من اینستا و تلکرام ندارم ولی هرمدرکی گفتید ازطریق روبیکابراتون میفرستم
ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات
شما هزار بار تاپیکا مهاجرتی گفتی کانادام😂😂😂 قبل کانادا رفتن اتفاقن غرور نداشتی از وقتی رفتی خودت رو گم کردی وقتی بی حجابی نمیخای بگی برامم مهم نیست سوال رو همه میپرسن .. نخیر خانوم کانادا رویای من نیست جاهای خیلی بهتری هست از اون خرابه و .... در ضمن محترم بودین ریپلای نمیزدین دیگه بای دیگه جوابتم نمیدم....