2777
2789

خانوما شمایی که اول دادخواست طلاق دادین و شوهرتون رضایت نداشت 

اولین مرحله چیکار کردید 

به راهنماییتون نیاز دارم ممنونم کمکم کنید

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
اولین مرحله شکایت برای نفقه و مهریه بدون اوردن اسمی از طلاق

شما طلاق گرفتین ؟ببخشید میپرسم چون من میخام درخواست بدم نمیدونم از کجا و چجوری باید شروع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت بخیر خواهر عزیر شما هر شهری که هستی بهترین کار براتون اینکه به کلانتری محلتون مراجعه کنید و قسمت مددکاری یا مشاوره خانواده اش برید اونجا بسیار به شما کمک میشه ومشکلتون حل میکنن بهترین راه حل به شما میدن 

شما طلاق گرفتین ؟ببخشید میپرسم چون من میخام درخواست بدم نمیدونم از کجا و چجوری باید شروع کنم

بله.. راهی که من رفتم و جواب گرفتم این بود ک گفتم چون اگه همون اول اسم طلاق بیارید محکوم میشید و دیگه نمیتونید کاری کنید البته من وکیل داشتم

بله.. راهی که من رفتم و جواب گرفتم این بود ک گفتم چون اگه همون اول اسم طلاق بیارید محکوم میشید و دیگ ...

بنظرتون حتما باید وکیل داسته باشم بتونم موفق پیش برم؟و مرسی که این نکته رو بهم یاد دادی نمیدونستم که نباید اول اسم طلاق بیارم

بنظرتون حتما باید وکیل داسته باشم بتونم موفق پیش برم؟و مرسی که این نکته رو بهم یاد دادی نمیدونستم که ...

بله عزیزم وکیل علاوه بر اینکه راه چاه رو بلده اینه ک دیگه شما خودت رو در رو نمیشی باهاشون ارامشتم حفظ میشه 

خاهش میکنم عزیزم این خیلی مهمه شما فقد باید بگی من نفقه و مهریمو میخام اونوقت اینجوری بخاطر پول هم ک شده مجبوره طلاق بده. 

بله عزیزم وکیل علاوه بر اینکه راه چاه رو بلده اینه ک دیگه شما خودت رو در رو نمیشی باهاشون ارامشتم حف ...

ببخشید هی سوال میپرسم چقد وکیلتون حق وکالت گرفت ازتون؟

خاهش میکنم عزیزم خوشحال میشم کمک کنم من وکیلم اشنا بود زیادم طول نکشیذ 3 تومن کلا شد

مرسی که انقد مهربونی🥺تهران هستی عزیزم؟میتونم شماره وکیلتون رو داشته باشم؟