2777
2789
عنوان

کمبود وزن جنین و قرص اکتی ناتال پلاس+

28653 بازدید | 21 پست

سلام 

مامان باردار عزیزی که وزن جنین تون کمه بهتون پیشنهاد میکنم این قرص حتما تهیه کنید و مصرف کنید . هرشب با غذا بخورید واقعا برای من تاثیر داشت . 

اکتی ناتال پلاس یه قرص ژله ای امگا ۳ هم همراهش هست که عالیه. 

از طرفی من ریزش مو شدید داشتم  از وقتی که مصرف کردم به جرات میتونم بگم ریزش موی من صفر کرده . 

بچمم وزنش کم بود که خدا رو شکر آخرین سونو گفت تو ۲۰ روز ۶۰۰ گرم اضافه کرده و تو رنج نرمال قرار گرفته . 

امیدوارم این تجربه من بدردتون بخوره . چون خودم خیلی ناراحت بودم که وزن جنینم کم هست . 

اینم بگم که اشتهام همونه زیادش نکرد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام جالبه قشنگ حس میکنم خدا هوامو داره هی حرص نخورم 🥲 چون دقیقا۱۷ هفته پیش سرکلاژ شدم یهو تو چند روز کلی تاپیک سرکلاژی و سرویکس دیدم دلداری دریافت کردم. چن روز پیشم سونو رفتم یکم وزن بچم کم بود خیلی نگران بودم باز دوباره این مدل تاپیکا میبینم

ممنون از راهنماییت. این دارو باید با تجویز دکتر باشه؟ هزینش نمیدونین چقدره؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خیلی برام جالبه قشنگ حس میکنم خدا هوامو داره هی حرص نخورم 🥲 چون دقیقا۱۷ هفته پیش سرکلاژ شدم یهو تو ...

عزیزم درکت میکنم منم وقتی سونو گفت وزن بچت کمه خیلی ناراحت شدم به حدی که روی خوابم تاثیر بد داشت همش خواب بد میدیدم براش ولی خدا رو شکر این قرص خیلی خوب بود . با اینکه اشتهام تغییری نکرد و تو ۲۰ روز مصرف خودم فقط یک کیلو اضافه کردم باهاش ولی بچه وزن گرفت . 

من اوایل مهر یه بسته کاملش که برای ۳۰ شب هست و شامل ۶۰‌قرص هست خریدم ۲۰۰ هزار تومن 

• حاوی 30 عدد سافت ژل امگا3 و 30 عدد قرص مولتی ویتامین
  • ترکیبی کامل از ویتامین های A تا Z، فولیک اسید، بیوتین، آهن و ریز مغذی های مورد نیاز در دوران بارداری و شیرد
عزیزم درکت میکنم منم وقتی سونو گفت وزن بچت کمه خیلی ناراحت شدم به حدی که روی خوابم تاثیر بد داشت همش ...

منم خیلی فکرم خراب شده پس فردا نوبت دکترمه بعید میدونم چیز خاصی بده معدمم خیلی داغونه همین الان اسید تو حلقمه ولی برام مهم نیس لازم باشه سیانور میخورم نمیخوام بچم لاغرضعیف باشه😞

مرسی عزیزم 🌹

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منم خیلی فکرم خراب شده پس فردا نوبت دکترمه بعید میدونم چیز خاصی بده معدمم خیلی داغونه همین الان اسید ...

برای معدت قرص فاموتیدین نداده دکتر ؟ من گاهی که معدم اذیت میشد دکتر میگفت یه فاموتیدین بخور . 

ولی بیشتر وقتا سعی میکنم با عرق نعنا درمان کنم 

برای معدت قرص فاموتیدین نداده دکتر ؟ من گاهی که معدم اذیت میشد دکتر میگفت یه فاموتیدین بخور .  ...

چرا اتفاقا فاموتیدین ۴۰دارم مصرف میکنم ولی خب اسیدو مثلا از ۱۰۰ رسونده ۳۰. هنوزم اذیت میشم معدم از بچگی ضعیف بود

عزیز هنوز داری استفاده میکنی این قرصو؟  من خودم لاغر بودم از اول بارداری ام دارم وزن کم میکنم ...

سلام من تا روز آخر بارداریم خوردم اوکی بود همچی. دخترمم با وزن ۳۱۵۰‌بدنیا اومد . یعنی تو ۶ هفته از ۱۳۰۰ تقریبا دوبرابر هم بیشتر اضافه کرد . خودمم اشتهام تغییری نکرد . 

عزیز هنوز داری استفاده میکنی این قرصو؟  من خودم لاغر بودم از اول بارداری ام دارم وزن کم میکنم ...

وزن کم کردن طبیعیه من برای بارداری اولم تو ۳ ماه ۸ کیلو کم کردم تو باردار دوم ۳ کیلو کم کردم ولی بعدش خوب شدم