2777
2789

یه رفتار خوب که از جاری یا خواهر شوهر یا مادر شوهر یاد گرفتید چی بوده ؟ 

همیشه که نباید از بدی ها گفت 

مثلا من یه جاری وسواسی دارم . که خیلی حساسه 

تازه بچمو از پوشک گرفته بودم و بچمم هییییچ وقت خیس نکرد خودشو هیچ جا اما از شانس بدم 😐 یه روز تو خونه همون جاری یهو گوشه خونه اش خیس کرد خودشو 

من داشتم سکته میکردم 

جاریم خشکش زده بود 

بیشتر ب خاطر وسواس جاریم ترسیدم 

خلاصه بچمو جاریم برداشت با ملافه و اورد دسشویی و تمیزش کردیم و ...

منم کلی عذرخواهی کردم و اونم اصلا به روش نیاورد . تا اخر مهمونی داشتم از خجالت میمردم 

مهم ترین قسمتش این بود که بعد اینکه اومدیم خونه ، زنگ زد بهم و گفت اصلا ناراحت نشیا  ، برا هر بچه ای ممکنه پیش بیاد و اتفاقه دیگه .  شستم اون قسمتو و تموم شد 

ینی من شوکه ی رفتارش شدم . خیلی خوب برخورد کرد 

شماها چه تجربه ای دارید ؟ 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

جاری ندارم الحمدالله چون از هیچ احدی حتی خانوااده خودم شانس نیاوردم چه برسه فامیل شوهر

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با مادر و خواهر شوهر کلا قطع ارتباطم از بس ظلم کردن بهم.

ولی رفتار خوب مادر شوهرم اینکه نیومد جهازمو ببینه و هیچی نه قبلش نه بعدش نگفت.  یعنی نه نظری نه کنایه ای. 

البته جهازم خوب بود ولی در کل خوشم اومد

من با مادر و خواهر شوهر کلا قطع ارتباطم از بس ظلم کردن بهم. ولی رفتار خوب مادر شوهرم اینکه نیومد ...

حالا بعضیا میگن از بس حسود بود یه کلمه حرف نزد 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
جاری ندارم الحمدالله چون از هیچ احدی حتی خانوااده خودم شانس نیاوردم چه برسه فامیل شوهر

نمیشه که همه بد باشن فقط ما خوب 

گاهی باید عیب تو خودمون پیدا کنیم که با همه ناسازگاریم

هیچ انسانی خوب مطلق بد مطلق نیست همه آدمها خوبی و عیب کنار هم دارن