2777
2789
فقط هر شب انجام بده ،مثل معجزه میمونه این روش  من خودم ۵ سال داغون شدم از شب ادراری دخترم و ی ...

منم پسرم ۴ سالشه شب ادراری داره روز هاهم وقتی بخوابه جیش می‌کنه ، براش تشک درست کردم یه لایه پلاستیک که حداقل خونه کثیف نشه 

هرشب چه روشی امتحان کردیم ؟ تاپیک برای من باز نشد 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۴ سالشه شب ادراری داره روز هاهم وقتی بخوابه جیش می‌کنه ، براش تشک درست کردم یه لایه پلاستیک ...

هر شب ۱ قاشق آب پیاز را با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ترکیب کن و از زیر ناف تا روی مثانه را ماساژ بده 

نشور بزار تا صبح بمونه

هر شب ۱ قاشق آب پیاز را با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ترکیب کن و از زیر ناف ...

ممنون عزیزم 

روغن سیاهدانه هم خوبه امتحان کردید ؟ 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
بله من سیاهدانه هم زدم ،خیلی موثر نبود  من اورولوژی هم بردم و اسپره و ...بی تاثیر امتحان کن ، ...

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم از فردا شب شروع میکنم 

پس به نظرتون دکتر نبرم؟ البته بردم ولی نتیجه نگرفتم حتی قرص شب ادراری هم روش بی تاثیر بود

عزیزم یه مدت پوشکش کن 

اینجوری ادم داغون میشه 

درسته پوشک کردن راه حل قطعی نیست ولی حداقل خیلی از قرصای شیمیایی بهتره 

پوشکش کن 

هر شب ۱ قاشق آب پیاز را با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ترکیب کن و از زیر ناف ...

سلام من الان دوشب   که انجام دادم.البته زیاد ماساژ ندادم مالیدن روی قسمتی که گفتید و با پلاستیک پشوندم تا صبح موند ولی این دوشب جاشو خیس کرد.طبیعی تورو خدا بیا بگو از تجربه ات

سلام من الان دوشب   که انجام دادم.البته زیاد ماساژ ندادم مالیدن روی قسمتی که گفتید و با پل ...

حدود ده دقیقه  ماساژ بده ،از روی ناف شروع کن تا دو طرف کلیه ها و بالای ناحیه ی خصوصی 

احتیاج به مشمبا گذاشتن نداره 

بقیه موارد هم خوب رعایت کن 

در طول روز هم گردو تفت داده شده ،بده