2777
2789
عنوان

دیگه از دست مامانم و فتنه هایی که میخواد بندازه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 23 پست
مامانم گفت اگه مادرشوهرت بالا نکشه. بعد من همینجوری موندم!  گفتم اولا اگه میخواست بالا بکشه ک ...

به نظرم کلا نباید به مادرت چیزی اونم مادر نگران بچشه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چه گیری داده مادرت

فقط اینو بگم بیخیال شو و باهاش اصلا دردل نکن، مشورت نکن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اینم بگم کلا خودم خیلی زیاد از مادرشوهرم خوشم نمیاد ولی حرف مامانم و تهمت نابجا و زشتش خیلی خیلی عص ...

خونه مادرتی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
تو که اخلاق مامانتو‌میدونی کادوها رو می‌گرفتی از شوهرت که شر نشه تا برید خونه خودتون راحت شی

ببین دوست نداشتم الان که گاو صندوق نداریم همش یجا باشه که خدایی نکرده دزد بیاد بیچاره شیم

ببین دوست نداشتم الان که گاو صندوق نداریم همش یجا باشه که خدایی نکرده دزد بیاد بیچاره شیم

میزاشتین صندوق امانات بانک اکه انقد با ارزشن که بیچاره میشید

خلاصه توصیه ی من اینه توی دوران اعقد تا میتونی شر درست نکن که اعصاب روانت بهم نریزه