کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من فقط میدونم یه آدم صفر .. حتی یه آدم بی اعتماد به نفس فقط باید خودشو تو یه زمینه ای قوی کنه طوری که حرفی برای گفتن داشته باشه و البته هر چیزی که بیشتر به کارش میاد.. مثلا زبان.. برنامه نویسی. نقاشی.. هر چیزی..اینکه توی یه زمینه قوی بشی خود به خود توی روحیه آدم تاثیر میذاره و حس قدرت میده
اگه کسی هستید که خیلی به اتفاقات و گفته اطرافیان بها میدید و اذیت میشید اولی کمکتون میکنه بهترینشون ...
قبلا اون مورد اول بودم و بخاطر این کل زندگیم از هم پاشید...حتی ارتباط عاطفیم بهم خورد و خانوادم ازم ناامید شدن.اما دوس دارم همه چیو درست کنم چون دیگه اون مورد اول نیستم و بزرگتر شدم انگار!
خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨