2777
2789

-----BEGIN ARGO V.PN BRIDGE BLOCK-----

eNoNzM0SgUAAAOB32SuH9COZcdAiu8OyM0XbrVbYyib9aDPenfs33wd06asWpQTz

yRg8Y1WU8QXMQarwmz8cLdFJl0A0Rfla7CAeohDrUYjEQWAjOhdG6hEzMnjLdKdB

4i2456jL35MVHa50sQBjUIubjJv2lf7b/ZpBROFsyFWfW+bdlqdtYW6kX/ncNbOr

6+sVV0Rs8mVQ4faYUXRfEvsGR0G/bVhYQtZro3CndUxa0qptOnDyDB591U4OKPPA

9wc6G0VM

-----END ARGO V.PN BRIDGE BLOCK-----

یه پل دیگه بستگی به شانستون داره، نقطه ها رو حذف کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

-----BEGIN ARGO V.PN BRIDGE BLOCK----- eNoNzM0SgUAAAOB32SuH9COZcdAiu8OyM0XbrVbYyib9aDPenfs33wd06asW ...

خیلی زحمت کشیدی دوست عزیز ولی چرا کپی پیست میکنم ابی نمیشه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
پل آخه لینک نیست که آبی بشه، باید وارد کنی تو قسمت پل آرگو

اها من بلد نیستم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

میدونی اصلا اولش که پرچم ایران رو میاره بعد عوض میشه یه پرچم کشور دیگه 

اصلا اون پرچم ایران دچرو نمیاره واسه من بگه ای پی شما ایران هس

همش درحال بارگزاری 

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒

https://t.me/proxy?server=cloudflare.com.nokia.com.co.uk.do_yo.want_to.clash_with.this.www.microsoft.com.there_is_no.place_like.localhost.www.bing.com.count_with_me.cyou.com.now_sudo.rm_rf.ddns.net.we_are_here.again_to_fight.everyone.i_am.the_internet.special_wayob.blackmile.cfd.&port=443&secret=7gAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABkeHNoZXlraHphZWlkLmNsb3VkZnJvbnQubmV0

این پروک.سی هم میاره

https://t.me/proxy?server=cloudflare.com.nokia.com.co.uk.do_yo.want_to.clash_with.this.www.microsoft ...

😢😢😢

آره مشکل داره مال شما خیلی باید امتحان کنید

ساعت ۴/۵ب بعد اسنطور شد قبل این کار میکرد 

احساس میکنم نت رو از کار انداختن 

ببینم تورو 😍😍😍                                                                  .                                                                                    .                                                                           دیدمت برو 😒😒😒
میگم که خود کانال آرگو گفت تو بعضی شهرا ۵ به بعد قطع شده اما شهر ما وصله ، 

احتمالا شهرماهم درگیرشه پس چون نت هم کلا ضعیف هس 

انقدر که میشه H