سلام تو تایپیکا خیلی دیدم که دخترا از شکستای عشقیشون میگن یا اینکه مشکلات رفتاری اولیه با نامزدشون دارن من نمیخوام نسخه کلی بپیچم اما چن تا نکته که به نظرم همه باید رعایت کنن رو بر حسب تجربه خودم میزارم اگر توام تجربه ای داری بنویس شاید به درد کسی بخوره...
۱_ اول از همه تو رابطه باید اعتماد به نفس بالا داشته باشی ضعف از خودت نشون ندی محکم باشی و این اعتماد به نفستو به رخ بکشی مثلا موقع صحبت به هر شیوه ای که خودتون بلدین بروز بدین که چقدر عاشق خودتون هستین و کاملا از قیافه تیپ و شخصیت خودتون راضی هستین اینم بدون اگر همچین حسایی رو به خودت نداشته باشی و فکر کنی کافی نیستی قشنگ همینو به طرفت انتقال میدی به مرور زمان و بلعکس...
۲_حد و مرز گزاشتن موقع صحبت های اولیه کاملا محکم حدو مرز بزارین مثلا بگین که اگر من خیانت ببینم تحت هر شرایطی برام تموم میشی و منو از دست میدی یا اگر دروغ بیاد وسط فلان میشه طرف مقابل شما باید بدونه شما تا یه جایی فقط هستی نه اینکه هر کاری کنه بازم ادامه میدی ....
۳_به خودت احترام بزار و اینو نشون بده که به شدت به خودت احترام میزاری مثلا قرار نیست که خودتو اذیت کنی نگرانی های بیخود داشته باشی و همش بگی نگرانت شدم یه کاری کن ک جمله نگرانت شدم اگر گفتی اون از شدت ذوق ندونه چیکار کنه نه اینکه یه سره این چیزارو بیان کنی و نشون بدی که خودتو اذیت میکنی بخاطرش...
۴_اگر ازت چیزی خواست که به هر دلیلی دوست نداری انجامش بدی بگو انجام نمیدم حتی اگر ناراحت شد حتی اگر بهت گفت اگر انجام ندی میرم این تحدیدو کسی میکنه ک دوستت نداره و خواستش چیز دیگس
پس بگو اصلا مهم نیست میتونی بری من چیزی که نخوامو انجام نمیدم...
۵_محکم باش ضعف نداشته باش رو خودت رو حرفات کنترل داشته باش قبل حرف زدن فکر کن حتی اگر خیلی دوستش داری قرار نیست همه ی این دوست داشتنو هر لحظه ثابت کنی عزیزم تلخه اما تجربم میگه اکثر مردا اگر بفهمن تو عاشق تری حتما اذیتت میکنن...
فعلا تا اینجا مغزم اومد😁
اگر به دردتون میخوره بازم میزارم♥️