2777
2789
عنوان

تولد

71 بازدید | 10 پست

سلام.

یه راهنمایی میخاستم.

ببخشید متنم طولانیه

دوستان رابطه من با خواهرشوهرم خیلی خوب بود ولی بنا به دلایلی از پسر و همسرش کدورتی پیش اومد و چون بی تفاوت بود ناراحت شدم.

بعد دختر۱۵ و پسر ۱۷ ساله داره که از بچگی هر سال هر سال خونه مادرشوهرم که طبقه بالای ماست تولد می‌گیره 

دختر خودمم آذر ۵ سالش میشه و امسال نمیخام تولد بگیرم ولی چون میبینه دلش میخاد و الان بیشتر متوجه میشه.

پارسال نخاستم بگیرم ولی دیدم دخترم ناراحت شد و با وجود فوت پدر بزرگ مادربزرگ مادری بعد ۳ ماه  مجبور شدم بگیرم.

حالا دوست ندارم خودم و دخترم بریم بهونه بیارم برم خونه‌ مادزم اینا ولی همسرم بره و کادو بده.

همسرم خیلی رو خانوادش حساسه و میگه بزرگش کردی  حساس شدی و عقده ای شدی و طرف اونارو میگیره.

چه پیشنهادی دارین؟

البته بگم ناراحتی پیش اومده بامادر شوهرم در میون گذاشتم وخداییش منصف بود ولی اینکه خواهر شوهرم بی تفاوت بود ناراحتم میکنه

به نظر کدورت ها رو بذار کنار و برو ، زندگی کوتاهه

خودمم دوست دارم ولی بی تفاوتیش عذابم میده.

پدر بزرگ مادر بزرگم بخاطر کرونا فوت شدن همسرشون یه تسلیت نگفت کلا این مدلیه خیلی در قید مناسبات نیست.

پسرشونم یه سری اسباب بازی از بچگیاشون خواهر شوهرم خودش بدون اینکهه بگم به دخترم داده بود از قبل.

بعد پسرش به دخترم گفته اسباب بازیامون بردی و نیاوردی...

منم بعدش جمع کردم یه مدت بعد بهشون دادم فقط گفت بچس،

آخه بچه بوده بنظرتون پسر۱۶ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم دوست دارم ولی بی تفاوتیش عذابم میده. پدر بزرگ مادر بزرگم بخاطر کرونا فوت شدن همسرشون یه تسلیت ...

عزیزم خودت میگی در قید مناسبت ها نیست پس نباید توقع داشته باشی فرهنگش همینقدره 

پسرش هم که واقعا از حرفش معلومه بچه است و به سنش نگاه نکن

عزیزم خودت میگی در قید مناسبت ها نیست پس نباید توقع داشته باشی فرهنگش همینقدره  پسرش هم که واق ...

اونکه آره من از خواهرشوهرم انتظار داشتم بهش میگفت یا پسرش میگفت زندایی منظوری نداشتم.

پسرش آدمو میبینه از آدم سلام میخاد.

هنسرشون مادرش فوت شدن قبلتر از مال من من و همسرم دم منزل رفتیم باوجود اوج کرونا.

بنر خانوادگی دادیم.

سالش بهشت زهرا رفتیم

خیلی برام سنگینه.

عزیزم خودت میگی در قید مناسبت ها نیست پس نباید توقع داشته باشی فرهنگش همینقدره  پسرش هم که واق ...

بله حرف شمام کاملا درسته.

آدم کینه به دل بگیره خودش بیشتر عذاب میکش

میدونم ادامه دار بشه بصلاح نیست و رابطه منو همسرم تحت تاثیر قرار میده

از اونور همسرم پشتم نیست و ازم دلجویی نمیکنه بیشتر اعصابم بهم میریزه.

ممنون که در تاپیکم شرکت کردی دوست عزیز.🙏🏻🌹

ما هممون..خودم رو هم میگم...

اگه یاد بگیریم توقع هامون رو بیاریم پایین...

محبت و خوبی میکنیم...در برابرش خب توقع ایجاد میشه..

به قول بچه ها که بالا بهت گفتن..فرهنگ آدمها فرق داره...

تولد رو نری...خیلی بده که..یهو نری

به نظر من تولد رو هم برو..

و کلا انقده سخت نگیر..

اونی که اذیت میشه در نهایت خودتی..

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.
ما هممون..خودم رو هم میگم... اگه یاد بگیریم توقع هامون رو بیاریم پایین... محبت و خوبی میکنیم...در ...

بله با حرفتون موافقم آدم خودش بیشتر اذیت میشه.

بحث اینکه آدرم ازکسی انتظار نداشته باشه تا حدودی موافقم در مورد فامیل و آشناها صدق میکنه ولی اونایی که باهاشون مراوده بیشتری داری وقتی با وجود احترام تمام و کمال دلتو میشکنن سخته بخای بی تفاوت باشی.

اابته کلی حرفتون قبول دارم و دارم روی خودم کار میکنم که به آرامش برسم.

ممنون دوست عزیز.

بله با حرفتون موافقم آدم خودش بیشتر اذیت میشه. بحث اینکه آدرم ازکسی انتظار نداشته باشه تا حدودی موا ...

میفهمم چی میگی...

خیلی آدم اذیت میشه...

اونا رو که قرار نیست تربیت کنیم...مگه نه

پس بهتره رو خودمون کار کنیم که کمار اذیت بشیم..

بی توقع...خلاص...

اون وقت یواش یواش میبینی..

کارها...حرفها...رفتارهاشون...اصلا نمیبینی که بخواد حالت بد بشه..

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.