2777
2789
عنوان

باادمای پرتوقع چیکار میکنید

188 بازدید | 19 پست

یه نمونه اش زن دایی من قراره یکسال دیگ ازدواج کنن به داییم اینا گفتن خونه کمتر از ۳۰۰‌متر تو فرمانیه برام بگیرین عروسیو کنسل میکنم میزنم زیر همه چی:/😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر شوهر منم به شوهرش میگفت این حرفارو آخرشم رفتن طبقه بالای بابای خودش زندگی کردن 😶 دوماد حتی پول خونه اجاره ای هم نداد رفت خونه پدر زنش 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
خونه پدرش کجاست وضع مالی داییتون چجوریه قبلش درموردش صحبت نکرده بود 

ورامین زندگی میکنن وضع مالی داییمینا خوبه الحمدالله ولی نه دیگ دراون حد ۳۰۰ متری فرمانیه بگیره بهش گفته من حتی نزدیکا گیشا خونه میگیرم متراژبالا نوساز ولی فرمانیه واقعا زوره

ورامین زندگی میکنن وضع مالی داییمینا خوبه الحمدالله ولی نه دیگ دراون حد ۳۰۰ متری فرمانیه بگیره بهش گ ...

😶😶 ورامینه بعد توقع خونه ۳۰۰ متری فرمانیه داره 😑 بنظرم یا دنبال بهونه س عروسی رو بهم بزنه یا داییتو ببخشید.... گیر آورده 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

شوهر منم اصرار داشت بریم تو خونه مجردیش که ۷۰ متره زندگی کنیم ولی من اصلا قبول نکردم 

پرتوقع نیستم جهیزیم جا نمیشد

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
😶😶 ورامینه بعد توقع خونه ۳۰۰ متری فرمانیه داره 😑 بنظرم یا دنبال بهونه س عروسی رو بهم بزنه یا دایی ...

من حس میکنم تازه بدوران رسیده اس اخه جالبیش اینجاس چندسال اونا دنبال خانواده ما بودن داییم دامادشون بشه فامیل دورن اخه