2777
2789

دیگ حالا باید قرص بدی

ولی اگر تبش بالاس نمیاد پایین ایبوپروفن بده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه داد ،دادنش ولی هفت سال واقعا برای قرص زوده هنوز ممکنه نتونه قورت بده خطرناکه

من دخترم چهار ونیم سالشه قرص میدم قورتم میده اولش بلد نبود ولی الان یاد گرفته و اینک از وقتی قرص میدم خیلی زود خوب میشه و مریضیاش سنگین نیست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

البته چون چندین بار پرسیدم ومطمینم میگم بچه باوزن بالای ۱۳ کیلو میتونه قرص بخوره 

دقیقا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

من دخترم چهار ونیم سالشه قرص میدم قورتم میده اولش بلد نبود ولی الان یاد گرفته و اینک از وقتی قرص مید ...

من از دکتر پسرم پرسیدم واینو به من گفت  هر بچه ای یه جوره شما اگه مشکلی ندارید بدید

پروفن سریعتر تپ رو پایین میاره  

دقیقا‌تب پسرم با قرص استامینوفن هم پایین نیومد یه قاشق شربت بروفن دادم سریع اومد پایین

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

دقیقا‌تب پسرم با قرص استامینوفن هم پایین نیومد یه قاشق شربت بروفن دادم سریع اومد پایین

اره دختر منم تب کنه حتی با شیاف هم پایین نمیاد ولی پروفن سریع تبش رو میاره پایین

کاربری دهم😏. از خفه خون گرفتگان.                      فقط هیسسسسسس.                        ایرانی فریاد تمیزند.              
اره دختر منم تب کنه حتی با شیاف هم پایین نمیاد ولی پروفن سریع تبش رو میاره پایین

فقط اسمت🙋🤣🤣.چرا اخه؟؟

پسر منم ۷ سالشه تب داشت هفته قبل دکتر با توجه به وزنش قرص استامینوفن داد 

میشه بگین وزنش چنده پسر شما؟ و استامینوفن چند داد؟ چند ساعت یه بار گفت بخوره؟

خدایا شکرت
میشه بگین وزنش چنده پسر شما؟ و استامینوفن چند داد؟ چند ساعت یه بار گفت بخوره؟

پسر من ماشالا ۲۶ کیلو .گفت هر هشت ساعت

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
سلام عزیزم دکتر بردی؟؟

سلام بله سه چهار روز پیش مریض شده دکتر بردم هنوز داروهاش تموم نشده دوباره عود کرده مریضیش.

ولی چند روز پیش که دکتر بردم تب نداشت الان تب کرده

خدایا شکرت