2777
2789
عنوان

پسرم ۱۹ ماهشه هر چی میگم یا نمیگیره

357 بازدید | 23 پست

پسرم ۱۹ ماهشه بهش چشماشو یاد داد همه اعضای بدنشو روزی هزار بار تکرار میکنم بازم هر وقت میگم کو موهات فقط چشماشو نشون میده با خودم میگم آی کیوش پایینه دیر یاد میگیره ولی شیطون و هوش به بازیه یه غذا میخواد بخوره ۲ ساعت طول میکشه وسیله پرت میکنه همش کلا پسر مغروریه نمیدونم چیکار کنم شما تجربه ای ندارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توروخدا ول‌کن بچه رو ایشالا ۱۲۰ سال وقت داره یاد بگیره 

با اسباب بازیهاش بازی کن تا برای هوشش کاری کرده باشی  

مخصوص سنش

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نه ربطی نداره،بچس خودش بزرگ شه درست میشه،بچه ها اعصاب بازی پرت میکنن گلم عادیه،بهش گیرنده از الان لج کردنو یاد بگیره،غذاشم بزار جلوش هرجور خودش دوست داره بخوره تو فقط کنارش بشین ولی چیزی نگو،داداش من تا قبل مدرسه رفتن رنگارو اشتباه میگفت فک میکردیم کوررنگی داره بعد درست شد خودش

آخه دیروز رفتیم خونه جاریم دخترش یکسالش شده تازه اینقدر قشنگ بازی میکرد خیلی آروم بود یک صحنه رفتم پیشش ۲ بار گفتم کو چشمات یاد گرفت جاریم گفت یار نداشته الان یاد گرفته خیلی غصه خوردم من اینقدر وقت میزارم ولی اصلا بچم به حرفم نمیکنه تا دلتون هم بخواد باهاش بازی میکنم محبت میکنم 

آخه دیروز رفتیم خونه جاریم دخترش یکسالش شده تازه اینقدر قشنگ بازی میکرد خیلی آروم بود یک صحنه رفتم پ ...

ب بازی کردنش گیر نده هر بچه ای یه جوره. پسر منم ۱۶ ماهشه وسیله پرت میکنه مارو میزنه گاز میگیره. 

آخه دیروز رفتیم خونه جاریم دخترش یکسالش شده تازه اینقدر قشنگ بازی میکرد خیلی آروم بود یک صحنه رفتم پ ...

یعنی فقط یه مادر ضعیف میتونه بچش با بچه های دیگه مقایسه کنه . عزیزم چکارش داری بچه رو .