2777
2789

وای خوشحال ترینم 

این تاپیک رو زدم که هر هفته بیام گزارش بدم هم انگیزه خودم بالا باشه و هم به چندتا تپلی مثل خودم یاد بدم که چیکار  کنن بدون کوچیک ترین اذیتی لاغر بشن

اول اینو بگم که من از اون دسته ام که وزنم به هیکلم نمیخوره 

گوشتم خیلی سفته و سفت هم چاق میشم و هرکی منو میبینه میگه نود کیلو میخوری اما خودم که میدونم چه فاجعه اییم 😝😝🤫🤫🤫

همم میترسیدم که بیشتر از این بشم دیگه لش بشم 

خب من وزنم اول ۱۱۴ کیلو بود که شروع به کالری شماری کردم و تا صد و هشت پایین اومدم شش کیلو کاهش وزن داشتم 

اما دلم یه کاهش وزن سرعتی میخواست نه آروم و ماهی سه کیلو

راجب کتو که از طریق یکی از دوستان شنیدم ترقیب شدم به گرفتنش 

اما اولش بهم پیشنهاد داد که هرچی تو این رژیم غیر مجازه رو یه دل سیر بخور که در طول رژیم هوس نکنی🥲😁

و خلاصه این شد که من بعد از یه دلی از عزا در اوردن رسیدم به ۱۰۹.۹۵۰😁🤫

رژیم رو دقیقا از ۲۳ مهر یعنی شنبه هفته پیش شروع کردم و امروز رسیدم به وزن۱۰۴.۲۰۰😍😍😍

به شدت خوشحالم 

اگر رژیم کتوژنیک رو دوست دارین حتما برای اینکه اطلاعاتتون بالا بره توی کانالketozistبزنید همه چیز رو نوشتهاگر سوالی هم از من داشتین مبتونید بپرسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی چطوره رژیمش؟؟ من اصلا بلد نیستم کالری شماری رو

ببین یه هرم داره از گوگل دانلود کن طبق اون هرم آزادی هرچی که داره رو بخوری

من تو اون یکی تاپیکم یکم توضیح دادم اما اگه تلگرام یا اینستا داری بروketozistرو سرچ کن  توش اطلاعات تکمیلی هست 

یه خلاصه که بدم تو نباید برنج و نون و میوه و قند مصنوعی و قند طبیعی نباید بخورید در عوض مرغ و ماهی و انواع گوشت و قارچ و کاهو و سبزی و تخم مرغ و بادمجان بخوری 

اونم تو روغن های مجاز یعنی شحم گاوی و روغن دنبه و روغن کرمانشاهی و روغن حیوانی سرخ کنی

خیلی دیدم رژیم کتو گرفتن و به شدت وزن کم کردن اما شنیدم عوارض هم داره

نه عزیزم اتفاقا این رژیم برای درمان بیماری سرع و میگرن و مشکلات زنان و تنبلی و ناباروری و همچنین دیابت و کبد چرب درمانه 

اونایی که این رژیم رو تکذیب میکنن اکثرا پزشکان یا رسانه ها هستن 

چون کاسبی پزشکان کساد میشه 

و مافیای دارو اینا به نفعش نیست