2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق من اینجوری بود چقدر بهش استرس دادن رفت امینیوسنتز گفتن سالمه الانم شیش سالشه

منم گفتن آمینوسنتز الان خیلیا میگن آمینو سخته و خطر سقط داره موندم بخدا

منم گفتن آمینوسنتز الان خیلیا میگن آمینو سخته و خطر سقط داره موندم بخدا

عزیزم من که تازه cvs انجام دادم عین امینو سنتز ولی اون از پرز های جفت گرفته میشه امینو از مایع کیسه آب برای من خطرناک تر بود اما بازم انجام دادم چون من خیلی استرسی هستم ولی شما میخوای سونو آنومالی هم برو اگه اونجا گفتن مشکل داره بعد انجام بده 

سونو اولت تیغه بینی خوب بود ؟ 

الان ریسک سمدوم دان چند زده برات 

برای من ۱ به ۱۳۰ بود مثلا تو ریسک پر خطر بودم

عزیزم من که تازه cvs انجام دادم عین امینو سنتز ولی اون از پرز های جفت گرفته میشه امینو از مایع کیسه ...

تیغه ی بینی خوب بود بله فقط آز غربالگری دوم زده سندروم داون مثبت ۱:۲۵۰ متخصص میگه برو آمینو اما سونوی آنومالی هفته ی بعد دارم

تیغه ی بینی خوب بود بله فقط آز غربالگری دوم زده سندروم داون مثبت ۱:۲۵۰ متخصص میگه برو آمینو اما سونو ...

به نظر من نرو چون غربالگری اولت همه چی خوب بوده صبر کن هفته دیگه برو‌ آنومالی اخه وقتی تیغه بینی و از اول خوب بوده الانم همه چیش خوبه مطمعن باش اگر مشکلی باشه صد در صد تو آنومالی معلوم میشه دیگه  

به نظر من نرو چون غربالگری اولت همه چی خوب بوده صبر کن هفته دیگه برو‌ آنومالی اخه وقتی تیغه بینی و ا ...

چقد خوبه که امیدوارم کردین واقعا از صب موندم بخدا

چقد خوبه که امیدوارم کردین واقعا از صب موندم بخدا

اخه همین بلا سر خودم اومد من تو آزمایش غربالگری اول برام ریسک زده بود ۱به ۱۳۰ دکترم انقدر منو ترسوند گفت احتمالا مشکل داره برو زودتر که اگر  خواستی سقط کنی هفته پایین راحت تر انجام میشه منم که کلا استرسی هستم اینقدر حالم بد بود و گریه میکردم که خدا میدونه. بعدش معرفی کردن بیمارستان محب یاس رفتم اونجا برای امینو گفت باید هفته ۱۶ بیای ولی من  هفته ۱۳ بودم به جاش برام cvs انجام دادن که درصد سقطش بیشتر بود ولی شکر خدا جوابش اومد همه چیش خوب بود بچم خدارو هزار مرتبه شکر تا الان همه چیم خوب بوده 

اینا فقط آدمم میترسونن  بخدا بیمارستان محب یاس پر بود از خانومای باردار که کفته بودن آزمایش مشکل داره

اخه همین بلا سر خودم اومد من تو آزمایش غربالگری اول برام ریسک زده بود ۱به ۱۳۰ دکترم انقدر منو ترسوند ...

من امروز ۱۶ هفته و ۶ روز بودم رفتم مجتمع یاس برا آنومالی گفتن انجام نمیدیم تا هفته بعد فعلا زوده الانم میگن هر چه زودتر باید آمینو انجام شه بخدا تمام بدنم میلرزه حالم خوب نیس

من امروز ۱۶ هفته و ۶ روز بودم رفتم مجتمع یاس برا آنومالی گفتن انجام نمیدیم تا هفته بعد فعلا زوده الا ...

بازم اگر دلت راضی نیست صبر کنی انجام بده چیزه خیلی خطرناکی نیست که همش چند دقیقه طول میکشه ولی بعدش قشنگ استراحت کن چند روز 

ولی حاضرم قسم بخورم چیزی نیست الکی به خودت و بچت استرس نده گناه داره