2777
2789
شما شاغلین  چجور پس انداز میکنید

من مهندس ناظر هستم 

هر چی که دستم بیاد طلا میخرم 

هر چی فکرشو کنی تازه ازدواج کردم هر جا که دعوتم میکردن بهم پول میدادن همشو تبدیل به طلا کردم شاباشهای عروسیم عیدی هام کادو تولد همه و همه اصلا نمیذارم. کارتمو خالی میکنم که رفتم بیرون چشمم نیفته چرت و پرت بخرم 

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️
عزیز الان ک شاغل نیستید و مرخصی هستید، هم میتونید  طلا خرید گنید؟

عزیزم من ۱۰ سال کارمند جای دولتی بودم از ۱۷ سالگی رفتم سر کار یه اپارتمان دارم که دادم اجاره یه مقدارم پول تو بانک دارم که سودش و میگیرم همسرم هم در ماه بهم پول میده هرچی میمونه باهاش یه تیکه کوچیک طلا میخرم قبلا بیشتر میخردیم چون ارزون تر بود الان در حد ۳ الی ۴ گرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مهندس ناظر هستم  هر چی که دستم بیاد طلا میخرم  هر چی فکرشو کنی تازه ازدواج کردم هر جا ...

شوهرمم اخلاقمو میدونه تنها چیزی که خوشحالم میکنه طلاست برای همین هیچ چیز دیگه ای بهم کادو نمیده جز طلا 🤣

بنظرتون سکه پارسیان بصرفه اس؟ 

اره من خودم هرموقع پول داشته باشم براي خودم سكه ميخرم جمع ميكنم

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

پول انقدر نیس ک هر ماه بخریم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اگه قصدت اینه که سرمایه ات بشه، پیشنهاد میکنم طلای نو و ظریف مخصوصا ایتالیایی نخر چون کلی پول اجرت ا ...

همش دست دوم میخرم اصلا نو نمیخرم فقط 7 درصد کارمزد

عزیزم من ۱۰ سال کارمند جای دولتی بودم از ۱۷ سالگی رفتم سر کار یه اپارتمان دارم که دادم اجاره یه مقدا ...

احسنت ب شما، جسارتا چرا مرخصی گرفتی کار دولتی ک میگن خوبه.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم خیلی دوست دارم ولی تو این اوضاع نمیشه اصلا مثلا خودم هرماه پول جمع میکنم برای پس انداز ولی زمانی ...

عززیزم امیدوارم همسرت درک کنه و بعدا ازین لطف و رفتار با همسرت پشیمون نشی، چون من خیلی پشیمونم خودم رو نادیده گرفتم چون فکر میکردم گناه داره ، ازش یک آدم تنبل پر توقع ساختم و از خودم یه آدم کم توقع و افسرده

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰