2777
2789
عنوان

با چی وارد ت.لگرام بشم😧

110 بازدید | 20 پست

شماره مو میزنم که کد بیاد اما نه ف.یلترشکنم وصل میشه نه پ.روکسی.یکی راهنماییم کنه براش صلوات میفرستم.بدجور لازممه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

tg://proxy?server=45.87.42.203&port=443&secret=ee1603010200010001fc030386e24c3add6d792e69726 ...

ت.لگرامم اصلیه اینو کجاش وارد کنم همون اولش که میخوام شماره وارد کنم هیجاش نداره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بلدین با اون لینکی که بهتون دادن کار کنید؟

کدوم لینک

ت.لگرامم اصلیه اینو کجاش وارد کنم همون اولش که میخوام شماره وارد کنم هیجاش نداره

وی ل نصب کن ببین میشه؟ 

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
tg://proxy?server=45.87.42.203&port=443&secret=ee1603010200010001fc030386e24c3add6d792e69726 ...

خیر ببینییییی بعد مدت‌ها یه پروک.سی اومد براممممم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

قرار مون شد رفتن از اين دود و دم و سياهی،قرارمون شد رشت و چای گيلانی.
وی ل نصب کن ببین میشه؟ 

وی ل چیه؟؟یعنی بنویسم دانلود  وی ل

خیر ببینییییی بعد مدت‌ها یه پروک.سی اومد براممممم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

واقعا؟؟؟خوشبحالت

وی ل چیه؟؟یعنی بنویسم دانلود  وی ل

وی تل

ت رو جا انداخته گوشیم اره

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹