2777
2789
عنوان

مشکلات پخت با توستر تولیپس😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6588 بازدید | 53 پست
توی تستر؟راضی هستی ازش منم بخرم

توی توستر طعم خوبی نمیگیره بنظرم .

تنور گازی عالی بود

زیاد از توستر راضی نیستم فقط برا جمعو جور بودنش گرفتم. 

قبلا با اینکه تنورو داشتم کیک تو قابلمه درست میکردم عالی پف میکرد اما تو توستر زیاد جالب در نمیاد

ولمون کن 

توی توستر طعم خوبی نمیگیره بنظرم . تنور گازی عالی بود زیاد از توستر راضی نیستم فقط برا جمعو ...

کیک رو تو قابلمه چطور میپزی ؟کیک ساده 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی برای کار با اون توستر تولیپس مدل4507 , 3807 برای پخت کیک عمکرد کیک انتخاب میکینم المنت بالا میزاریم رو 150 درجه المنت پایین میزاریم 230درجه یه پخت عالی میده حتما بایداز توری مفتولی استفاده کنیم و قالب کیک مون روی توری مفتولی قرار بدیم -

یه مورد دیگم میتونیم تست کنیم  عملکرد گریل انتخاب کنیم دمای المنت بالا رو بزاریم رو60 درجه المنت پایین روی 180یا 200 درجه تو این حالتم یه پخت کیک خوب داریم .