2777
2789

ن خواهری ن مادری...دلم گرفته خانواده شوهرم ک قوم الظالمین دوستمم زنگ زدم جواب نداد توعمرش زنگ نمیزنه کلن یاد من نیست...منم خیلی دلم گرفته.. دلم پره حرف نگفتس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیییزم🥺🥺 

چرا بابد من کسی رو نداشته باشم دردمو بهش بگم.. اون موقع ک مادرم فوت کرد خواهرشوهرم گفت من خودم از ی مادر بهتر میشم برات‌..ولی اونم حرفش یادش رفت  از طرف همون شخص همیشه زندگیم توش ناراحتی میاد

بنویس عزیزم، کسیم که مادر داره لزوما اغوش و توجهشو نداره. همه میان اینجا مینویسن

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

چرا بابد من کسی رو نداشته باشم دردمو بهش بگم.. اون موقع ک مادرم فوت کرد خواهرشوهرم گفت من خودم از ی ...

�🥺🥺
منم اینجوریم هیچکسو ندارم باهاش حف بزنم حرفام بغض میشه تو گلوم
درکت میکنم
9 سالی ازم بزرگتری و اگ خواستی حرف بزنی من هستم درخواست دوستی بده وگرنه میتونی رو ی کاغذبنویسی امتحان کردم جواب میده اروم میشم باهاش

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
بنویس عزیزم، کسیم که مادر داره لزوما اغوش و توجهشو نداره. همه میان اینجا مینویسن

دقیقا

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
چی بگم حرف خیلی زیاده آدم نمیدونه چی بگه‌.. خودم ک کسی رو ندارم خانواده شوهرمم نامردند دلم پوشیده از ...

🙃🙂 فقط بنویس 

راستی میتونی به مشاور هم زنگ بزنید اونا گوش مین دلداری میدن و راهکار خوب

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔