ملیسا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20704 عنوان خیلی دلم گرفته واقعا ب مادرم نیاز دارم ک سرمو بغلش بذارم و دردودل کنم 373 بازدید | 42 پست ن خواهری ن مادری...دلم گرفته خانواده شوهرم ک قوم الظالمین دوستمم زنگ زدم جواب نداد توعمرش زنگ نمیزنه کلن یاد من نیست...منم خیلی دلم گرفته.. دلم پره حرف نگفتس 1401/07/30 | 11:59 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 عزیییزم🥺🥺 یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 رو کاغذ بنویس اروم شی یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
ملیسا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20704 به خدا بگو گفتم ولی دنبال یکی هستم ک باهام حرف بزنه همه تو دلمو خالی میکنن
ملیسا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20704 عزیییزم🥺🥺 چرا بابد من کسی رو نداشته باشم دردمو بهش بگم.. اون موقع ک مادرم فوت کرد خواهرشوهرم گفت من خودم از ی مادر بهتر میشم برات..ولی اونم حرفش یادش رفت از طرف همون شخص همیشه زندگیم توش ناراحتی میاد
ناحله82 عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 9236 اینجا بگو،کسی نمیشناستت راحت بگو به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
blossom66 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 14813 بنویس عزیزم، کسیم که مادر داره لزوما اغوش و توجهشو نداره. همه میان اینجا مینویسن ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 چرا بابد من کسی رو نداشته باشم دردمو بهش بگم.. اون موقع ک مادرم فوت کرد خواهرشوهرم گفت من خودم از ی ... �🥺🥺منم اینجوریم هیچکسو ندارم باهاش حف بزنم حرفام بغض میشه تو گلومدرکت میکنم9 سالی ازم بزرگتری و اگ خواستی حرف بزنی من هستم درخواست دوستی بده وگرنه میتونی رو ی کاغذبنویسی امتحان کردم جواب میده اروم میشم باهاش یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
ملیسا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20704 اینجا بگو،کسی نمیشناستت راحت بگو چی بگم حرف خیلی زیاده آدم نمیدونه چی بگه.. خودم ک کسی رو ندارم خانواده شوهرمم نامردند دلم پوشیده از تنهایی
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 بنویس عزیزم، کسیم که مادر داره لزوما اغوش و توجهشو نداره. همه میان اینجا مینویسن دقیقا یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
ملیسا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20704 �🥺🥺 منم اینجوریم هیچکسو ندارم باهاش حف بزنم حرفام بغض میشه تو گلوم درکت میکنم 9 سالی ازم بزر ... عزیزم چندسالته
ساحل_به_سااحل عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 982 عزیزم چندسالته 19 یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
ملیسا۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20704 بنویس عزیزم، کسیم که مادر داره لزوما اغوش و توجهشو نداره. همه میان اینجا مینویسن حداقل میتونی دوکلمه باهاش حرف بزنی دلت باز شه
ناحله82 عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 9236 چی بگم حرف خیلی زیاده آدم نمیدونه چی بگه.. خودم ک کسی رو ندارم خانواده شوهرمم نامردند دلم پوشیده از ... 🙃🙂 فقط بنویس راستی میتونی به مشاور هم زنگ بزنید اونا گوش مین دلداری میدن و راهکار خوب به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔