2777
2789

من دو سه روزه ایتا نصب کردم 

ولی حتما باید داخل برنامه برم تا ببینم پیام اومده ، اون بالا برام نوتیف نمیاد 

توی تنظیمات صدا و آلارم هم نگاه کردم روشنه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

واسه منم همان طور

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرده شورش ببرن 

اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده 

اصلا وصل نمیشه پیام بیاد 

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
واسه منم همان طور

عه خب چیکار کنیم ؟؟؟

من الان برا دوستم پیام دادم 

هی باید برم تو ایتا نگاه کنم ببینم جواب داده یا نه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
ایتا یه بد افزاره

ینی چی؟؟؟؟

البته خب منم ناچارا نصب کردم 

چون بقیه ها رو فیل تر کردن

مرده شورش ببرن  اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده  اصلا وصل نمیشه پیام بیاد

چرا مال من وصل همیشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
مرده شورش ببرن  اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده  اصلا وصل نمیشه پیام بیاد

🤦😅اره قاطیه انگار 

چرا مال من وصل همیشه

والا من اینستا دارم

واتساپ دارم یوتیوب دارم

برنامه های روبیکا و ایتا نمیاد برام🤕😬

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
سروش وایتا همینه تا نری تو برنامه نمیفهمی پیام اومده یا نه

اوکی ،پس کلا سیستمش اینجوریه 

ممنون 

اوکی ،پس کلا سیستمش اینجوریه  ممنون

نه عزیزم

مشکل از ایتا نیست

تنظیمات گوشیمون برای مصرف بهینه باتری روی عدم ارسال نوتیفیکیشنه

توضیحش طولانیه که من بگم

توی گوگل سرچ کن چرا نوتیفیکیشن ایتا برام نمیاد

میاد برات که چجوری فعال کنی

اگه متوجه نشدی بگو برات توضیح بدم