2777
2789

سلام دوستان من دوماهه از درد معده رنج میبرم الان ورم و میکروب معده دارم نتونستم انتی بیوتیک هارو کامل بخورم

بنظرتون درمان طب سنتی میتونه این میکروب رو ریشه کن کنه؟

نه وقتت رو با داروی گیاهی تلف نکن که هیچ فایده ایی نداره اگه منظورت هلکو باکتر هستش فقط پیش یه دکتر حرفه ایی برو چون خیلی دقیق باید آنتی بیوتیک بدن طرف باید با تجربه باشه 

اگه هلیکو باکترپایلوری داشته باشی فقط باید درمان دوهفته ای با دارو رو انتخاب کنی از بس که باهوشه این ویروس.با پروتئین های بدنت برا خودش غشا می‌سازه ک اسید معده نابودش نکنه.طول درمان دوهفته ای داره با دارو های مترونیدازول و امپرازول و یکی دیگه ک خاطرم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکروب معده دردش خیلی زیاده، پس بهتره آنتی بیوتیکهارو کامل کنید تا دردش خفیف شه یا از بین بره چون طب سنتی زمان بیشتری میبره و اون درد زندگیتونو مختل میکنه ولی بعد بهبود درد از طب سنتی کمک بگیرید و حداقل تا ۱ سال تحت نظر متخصص طب سنتی باشید تا کامل ریشه کن شه...

آره  این داروهای آنتی بیوتیک شوهر منو بدبخت کرد  همین الان داشتم سرچ می کردم تاپیکها رو خیلیا نتیجه گرفته بودند  و موارد درمانی خوبی گفته بودند   ماهم می خوایم امتحان کنیم  اگه پیدا کنم برات اینجا لینکشو می ذارم 

آره  این داروهای آنتی بیوتیک شوهر منو بدبخت کرد  همین الان داشتم سرچ می کردم تاپیکها رو خی ...

شوهر شما چه علائمی داشتن و چه مشکلی با دارو ها براشون پیش اومد؟

میکروب معده دردش خیلی زیاده، پس بهتره آنتی بیوتیکهارو کامل کنید تا دردش خفیف شه یا از بین بره چون طب ...

من ۴ روز بیشتر نتونستم انتی بیوتیک بخورم و حالم خیلی بد شد و گاستریت شدم

شوهر شما چه علائمی داشتن و چه مشکلی با دارو ها براشون پیش اومد؟

مشکلی که داروها برای شوهرم به وجود آورد معده شو نابود کرد و سیستم ایمنیش به شدت ضعیف شد  الان دیگه از آنتی بیوتیک خیلی گریزانم  و علائمش فقط بوی بد دهان و نفخ بود

مشکلی که داروها برای شوهرم به وجود آورد معده شو نابود کرد و سیستم ایمنیش به شدت ضعیف شد  الان د ...

چقدر این میکروب عوضیه، برای هرکس یه علائمی داره برای من فقط درد و اسید معده بالا داره