2777
2789

نازخاتون شنیدم میگن خوبه. بادمجون و گوجه کباب کن پوستشون رو بگیر با چنگال لهش کن سیر رنده کن ریحون و نعناع خشک بزن یکی دوقاشق آب انار و یکم آبغوره بریز 

نوش جون

تامام تامام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نازخاتون شنیدم میگن خوبه. بادمجون و گوجه کباب کن پوستشون رو بگیر با چنگال لهش کن سیر رنده کن ریحون و ...

فداااتمممممم 😋😋

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید

من چند نوع ترشی درست کردم  معمولین ولی خب خیلی خوشمزن 

ترشی لیته ...ترشی بادمجون...ترشیه مخلوط...ترشی کلم قرمز ...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

ترشی درست میکنم ولی انگاری خیلی خوشمزه نمیشه یکی دوجاخوردم عالی بودن عالی ولی نتونستم ازش بپرسم 

من چند نوع ترشی درست کردم  معمولین ولی خب خیلی خوشمزن  ترشی لیته ...ترشی بادمجون...ترشیه ...

لیته دستورشومیگی عزیزم.یسری ترشی هارودرست میکنم خوشمزه نمیشه😥😥😐😐

دستورشومیگی بادمجونها روکباب کنم توش چی بریزم

به نسبت اینکه بادمجونا بیشتر باشه 

من توش گل کلم . کلم بنفش . هویج . سیر . فلفل تند کم .فلفل دلمه ای از سه رنگ . سرکه و آب نمک و ترخون و مرزه میریزم 😊

همه‌شو ریز خورد کن(امسال حوصله خورد کردن نداشتم همشو تو خوردکن ریختم) و باهم قاطی کن چند روزه آماده خوردن میشه 

من همیشه چشمی نسبتاشو میزارم 

لیته دستورشومیگی عزیزم.یسری ترشی هارودرست میکنم خوشمزه نمیشه😥😥😐😐

من خیلی خیلی ساده وراحت درست کردم

۳تا بادمجون رو با سالاد خرد کن با پوست خورد کردم نصفه کلم رو هم با همین روش خورد کردم ۴تا هویج رووهم خورد کردم نعنا ..ترخون.. چندحبه سیر روهم خورد کردم  وریختم توی دبه روش یکمی نمک و فلفل و کمی زردچوبه ریختم و نصف سرکه ونصف آبجوشیده سرد شده ریختم ودرشا بستم به همین راحتی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

به نسبت اینکه بادمجونا بیشتر باشه  من توش گل کلم . کلم بنفش . هویج . سیر . فلفل تند کم .فلفل د ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی تایپ کردی.منم چشمی میریزم بسلامتی مصرف کنین نوش جونتون

من خیلی خیلی ساده وراحت درست کردم ۳تا بادمجون رو با سالاد خرد کن با پوست خورد کردم نصفه کلم رو هم ب ...

مرسی گلممم.ممنون که وقت گذاشتی تایپ کردی نووش جونتون بسلاامتی ان شاللهههه