2777
2789

سلام 

برای کسی که ۹سال از دبیرستانش میگذره اما میخواد کنکور بده چه روشی واسه درس خوندنش پیشنهاد میدین؟؟منظورم کتاب درسی یا کمک آموزشی یا دی وی دی هست، اینم بگم که هیچی تقریبا یادش نیست.. درضمن کلاس نمیتونه بره  

راستشو بگم؟

کنکور نده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

سلام عزیزم باید تلاش او دوبرابر کنی نسبت به همه

فیلمای الا میتونن کمکت کنم خیلیم خوبن

کتاب تست هم برای اختصاصیا.خیلی سبز بگیر

اگرم دیگه زیادی ضعیفی سیرتا پیاز اول کار کن قوی شدی خیلی سبز و...

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم باید تلاش او دوبرابر کنی نسبت به همه فیلمای الا میتونن کمکت کنم خیلیم خوبن کتاب تست هم ...

مرسی عزیزم فیلمهای کدوم موسسه بهترن؟؟هزینه هاشون و میدونی؟؟

😅چرا؟؟

کنکور چه رشته ای میخوای بدی؟

باید بری اموزش و پرورش نامه بگیری که بری دبیرستان ترمیم معدل کنی چون شرط معدل داره کنکور امسال

هزینه کتابا هم باید در کمترین حد 4 تومن حساب کنی( فک کنم تغیراتشون زیاد بوده نشه از پارسال گرفت مطمئن نیستم باید بپرسی)

روش ها هم که طبیعتا عوض شدن برای کنکور کلاس گرفتن یه چیز نر ماله

من کنکور دادم امسال رتبمم خوب شد ولی سهمیه داران و پارتی داران عزیز به جای من رفتن دانشگاه دولتی

همه کتابامم مجبور شدم بفروشم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

راستی مشاورم باید بگیری

کنکور چه رشته ای میخوای بدی؟ باید بری اموزش و پرورش نامه بگیری که بری دبیرستان ترمیم معدل کنی چون ش ...

ای بابا شرط معدل چی ؟؟یعنی از اول باید امتحان بدم؟؟

معدل اونموقعم مگه قبول نمیکنند؟؟

ای بابا شرط معدل چی ؟؟یعنی از اول باید امتحان بدم؟؟ معدل اونموقعم مگه قبول نمیکنند؟؟

برای بزرگسالان رو مطمئن نیستم باید بپرسی

ولی چیزی که سازمان سنجش گفته اینکه نمرات هر درس باید حداقل 18 باشه که بتونه توی رتبه کنکور تاثیر مثبت بذاره و‌اگه معدل بیاد پایین ولی رتبت خوب باشه روی رتبه کنکور تاثیر منفی میذاره

ترمیم معدل میخواد 

ولی بخون 

برای سال بعدش 

انشاءالله موفق باشی 

فقط_انسان_های_ضغیف_به# _اندازه_امکاناتشان_کار_میکنند

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
یغنی باید از اول امتحان بدم برای دیپلم؟؟

برا نظام قدیم ها رو نمیدونم 

ولی دوازدهمی های نظام جدید نهایی ها رو دوباره امتحان میدن

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔