2777
2789
عنوان

میدونم دلیل بیداریم براتون عجیبه ولی من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8706 بازدید | 79 پست
دیکه اینقدر هم تمیز نمیکنن،،،احه نفر بعد هم‌میاد میشوره

تازه یه چیز بگم خنده ت بگیره صاحبخونه مون می خواد خونه‌ رو بازسازی کنه بعد هم‌ بفروشه. من فقط گفتم فردا جلوی من میاد خونه‌ رو تحویل بگیره تمیز باشه😢

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دقیقا اونم گفت من عادت دارم تو چرا ماسک نزدی ؟😭😷

دیگه بدتر.بدون ماسک.

هرچند منم دیروز اسیدوایتکس قاطی کردم برای سرویس بهداشتی.حالا با ماسک هم نمی‌تونستم برم دو دقیقه بشورم.دیدم الکی الکی دارم میمیرم،نفسم بالا نمیاد.قبلا هم امتحان کردم پدرم دراومد،باز تکرار کردم.با بدبختی بعد چندساعت تونستم بی سرفه نفس بکشم

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت عزیزم😅 اره آب سرد یا شیر سرد خیلی خوبه و اینکه برو تو بالکن یا حیاط نفس عمیق بکش

چشم الان انجام میدم خدا خیرتون بده .خوبه باز نی نی سایت هست این موقع شب .من با حال نزار و کلی سرفه اومدم خونه‌ مامانم فقط یه شربت گلاب داد دستم رفت خوابید 😭☹️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دیگه بدتر.بدون ماسک. هرچند منم دیروز اسیدوایتکس قاطی کردم برای سرویس بهداشتی.حالا با ماسک هم نمی‌تو ...

وای این که دیگه خیلی خطرناکه .خطر انفجار داره 😰😨

بخور چاره ای نیست  من یبار با وایتکس همین بلا سرم اومد بعد ریه م عفونت کرد بعدش یه هفته آنتی ب ...

یا خدا من برم هرچی دم دستم اومد بخورم 😨 دیگه طاقت مریضی ندارم

چشم الان انجام میدم خدا خیرتون بده .خوبه باز نی نی سایت هست این موقع شب .من با حال نزار و کلی سرفه ا ...

کاری نکردم عزیزم  دقیقا میدونم الان حالت چطوریه امیدوارم زود خوب بشی و راحت بخوابی♥️😘

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
کاری نکردم عزیزم  دقیقا میدونم الان حالت چطوریه امیدوارم زود خوب بشی و راحت بخوابی♥️😘

مرسی مهربون‌ 💞💋 ان شاالله شما‌ هم همیشه سلامتی و آرامش داشته باشید 😘

حالا صبر کن تا فردا اگه دیدی درد و سرفه داری بخور

باور کن چند روزیه فکر کردم کرونام خوب شده شروع کردم به کار میترسم هنوز کرونا تو بدنم مونده باشه و با این وایتکس ها ریه م درگیر بشه😰

تا میتونی شیر بخور اگه نداری آب پشت هم

آب چندتا‌ استکان خوردم حالت تهوع گرفتم دیگه نتونستم بخورم