جابه جایی و اسباب کشی خونه داشتم بعد خونه قبلی رو با وایتکس دیواراشو شستم .وایتکس ها تا عمق گلو و چشمام نفوذ کردن .الان چشمام و گلوم از سرشب دارن میسوزن و از شدت سرفه گلوم میخواد پاره بشه قفسه ی سینه م هم سنگینه .راه حلی دارین انجام بدم دعاتون میکنم 😢😰😷🤒
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
خوته جدید خوبه ؟ مهرابان جان الان تو تاپیکی بودم لینکشو میزارم شاید بدردت بخوره و فرجی ت ...
خدارو شکر خونه ی جدیدم بهتره از یه نظرایی ولی خب پول رهنش ۴ برابره 😮💨 هنوز هم نرفتم مسقر بشم خونه ی خودم چون بعد از اینکه کارام تموم شد این مریضی رو گرفتیم دیگه موندم خونه ی مامانم تا بهتر بشم بعد برم خونه ی خودم .مرسی عزیزم الان میبینم چیه 😍
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )