2777
2789
عنوان

میدونم دلیل بیداریم براتون عجیبه ولی من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8706 بازدید | 79 پست
چشمام چی ؟ تار میبینن میسوزن 😭 مرسی گلم 

باید تو محیط آزاد بری یکم باشی اکسیژن لازمه،بعدم دوغ و شیر خوبه

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
ماست چی دارین

بله ماست داریم مؤثره؟🥺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا مایعات یا غذای گرم نخور ،که بدتر اثر عکس میده  بلافاصله باید شیر سرد بخوری

عه خوب شد گفتین کتری رو گذاشتم رو گاز که باهاش زوفا عسلی بخورم .شیر و دوغ نداریم یکی از دوستان گفتن ماست بخورم .تاثیر داره ؟ بعد من تازه کرونام خوب شده بود بدتر نمیشم ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

باید تو محیط آزاد بری یکم باشی اکسیژن لازمه،بعدم دوغ و شیر خوبه

الان خونه ی مامانم هستم  رفتم‌ تو‌ حیاط نفس عمیق که میکشیدم بدتر سرفه میکردم دیگه اومدم تو اتاق .سر شب کمتر حالم بد بود دیگه رفته رفته هی دارم بدتر میشم😰

الان خونه ی مامانم هستم  رفتم‌ تو‌ حیاط نفس عمیق که میکشیدم بدتر سرفه میکردم دیگه اومدم تو اتاق ...

باید همون اول میرفتی اورژانس،الانم زنگ بزن راهنماییت میکنن

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
باور کن چند روزیه فکر کردم کرونام خوب شده شروع کردم به کار میترسم هنوز کرونا تو بدنم مونده باشه و با ...

انشالا چیزی نیست ولی تو رو خدا دیگه وایتکس استفاده نکن مادر شوهر من ریه ش چسپندگی پیدا کرده سر وایتکس  همیشه مریصه و دارو میخوره،  ارزش داره بخاطر برق افتادن خونه یه عمر مریضی بکشی

نه گلم اجاره بودم خونه‌ قبلی رو تخلیه کردم رفتم خونه‌ی جدید .می خواستم به پاس با انصافی و خوبی صاحبخ ...

اخی الان خوب شدی

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

سلام گلم

بهتری مهرآبان؟

چه کردی؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

سلام عزیزم بهتری؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام به بانوی همیشه مهربان و با کمالات 😍😘 من بخاطر درگیری و مشغله با درس و مدرسه بچهدها  کم میام نی نی سایت  و بیشتر بخاطر  دوست خوبی مثل نوست عزیزم ،  ولی چقدرر  نگرانت شدم  دختر این چکاری بود کردی  گفتن تمیز تحویل بدید  ولی نگفتن کلید اول تحویل بدید 😄 چه خبر  بود مطمئنن صاحب خونه وقتی این حجم از تمیزی خونشو میبینه منصرف میشه از خراب کردنش😄 الان چطوری عزیزم  انشاالله کاملا خوب شده باشی ولی تا میتونی از وایتکس دوری کن چون بشدت ریه های سالم رو حتی حساس میکنه . از حالت بی خبر نزارمون 😘😘

این کاربری متعلق به دونفر است .

الان خونه ی مامانم هستم  رفتم‌ تو‌ حیاط نفس عمیق که میکشیدم بدتر سرفه میکردم دیگه اومدم تو اتاق ...

سلام .مهرابان جون چطوری ؟بهتر شدی ؟ چه خبر از شوهر سابق ت دیگه قرار ملاقات گذاشت برای دیدن دخترت ؟