2777
2789
عنوان

پستونک بچه...میشه یه لحظه بیاین؟

173 بازدید | 11 پست

سلام 

میخوام برای دختر پنج ماهه ام پستونک جدید بگیرم بنظرتون سایز شیش تا دوازده ماه بگیرم میخوره؟

الان صفر تا شیش ماه داره ولی حس میکنم بی میل شده و میندازنش

شعار من تو زندگی 👊🏻 خودت دلیل حال خوب خودت باش 😇 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به بچه ات داره، دختر من تا ۱۸ماهگی پستونک سایز صفر اردتودنسی میخورد،  البته منم خوشحال بودم چون تاثیر بدش روش کمتر بود، در ضمن دیگه از سن دل دردش گذشته،  میتونی پستونک رو ازش بگیری چون کلا چیز خوبی نیست،  بزرگتر هم که بشه خیلی بهش وابسته میشه

عاشق دخترم و باباشم  
بستگی به بچه ات داره، دختر من تا ۱۸ماهگی پستونک سایز صفر اردتودنسی میخورد،  البته منم خوشحال بو ...

آره تو فکرش هستم ببینم میتونم ولش کنه؟

آخه دختر من سر رفلاکسش دکترش گفت بهش بدم چون شبا دوست داره شیر بخوره من به جاش پستونک میدم هنوزم یه کم رفلاکس داره

من ی پستونک گرفته بودم اونم سایزش بزرگ بود ولی خب دخترم از اول گرفت ،تا ۹ماهگیش همون مدل و سایز می‌گ ...

چطور ازش گرفتین ؟اذیت نشد ؟

فک کن نبود نمیخابید همشم دهنش بود .ی دفعه ای ندادم بهونه میکرد ولی سرگرمش میکردم یادش می‌رفت ،بزرگتر ...

پس من تا وقت واکسن شش ماهگی بدم بعد از اون قطع کنم خوبه ؟

آره دیدی دیگه دندوناش نیش زده دیگه نده ،درستع ارتودنسیه ولی خب بازم تاثیر میزاره میگن رو فک و دندون

آهان باشه گلم ممنونم ازت❤️ خدا خیرت بده به هرچی میخوای برسی ان شاالله 😘