2777
2789
عنوان

بامادرشوهرقهرم یه راهنمایی دراین موردمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 52 پست
خب پس حتما سلام کن ولی سرسنگین باش. حتی اگه اونا هم محل نذاشتن یا جواب سلامت ندادن باز شما شعور خودت ...

بعدبرم جای دیگه بشینم ؟

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تعارف کردن بشین پیش ما، بشین پیششون ولی سعی کن سرسنگین باشی  تا بعد نگن از خداش بوده  ...

عزیزم بنظرت اشتباه میکنم میرم عروسیشون؟راه دوساعته برم و بیام دریک روز...بااین تاپیک انگارحس کردم کاراحمقانه ای دارم میکنم ک میرم

بعدا بیا بگو چی شد ؟ رفتارشون چطور بود؟ ِان شالله هر چی صلاحه همون بشه 

لطفا شماهم بگو جای من بودی میرفتی دوساعت راه رو

عزیزم بنظرت اشتباه میکنم میرم عروسیشون؟راه دوساعته برم و بیام دریک روز...بااین تاپیک انگارحس کردم کا ...

اشتباه که نمیکنی عزیزم ولی هرجور راحتی همون کارو انجام بده، اگه روبرو شدن با خانواده شوهرت چون قهری برات سخته میتونی نری، اگرم برات مسئله جدی نیست  برو چه اشکال داره ولی سلام بکن تعارف کردن بشین نکردن فدای سرت برای خودت خوش باش و لذت ببر

من خودم اگه تو چنین موقعیتی بودم نمی‌رفتم چون روبرو شدن با خانواده شوهر زمان قهر  برام واقعا سخته یعنی غرورمم اجازه نمیده که خودم پیش قدم بشم برم جلو سلام کنم. مگر خدایی نکرده مراسم عزا باشه اون موقع مجبوری میرفتم

الانم  با مادروپدرشوهرم قهرم تو یه ساختمونم هستیم، خونمون دوبر هست. من برای اینکه کلا نبینمشون رفت و آمدم رو از سمتی که رفت و آمد اونا هست قطع کردم. البته مقصرم خودشون بودن