2777
2789
عنوان

بامادرشوهرقهرم یه راهنمایی دراین موردمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام علیک رسمی  بکن برو میز دیگه. اگه دوست داشته باشن خودشون میگن پیش ما بشین یا خودشون میان سر  میزت کنار هم میشینید

یا بقول اون دوستمون شما زودتر برو ببین اونا چکار میخوان بکنن

اصلا انگارنه انگارکه من مهمون عروسی اوناهستم....دخترخاله شوهرم عروس هست.یه جورایی ایناهم میزبانن ولی اصلا اهمیت بمن ندادن.حالا موندم برم پیش اونابشینم یانه

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم

عزیزم بجزمادرو خواهرشوهرم کل فامیل منودوسدارن ومن توعروسی تنهانیستم چون کللللل فامیل دوستم دارن و صمیمی هستیم

اصلا انگارنه انگارکه من مهمون عروسی اوناهستم....دخترخاله شوهرم عروس هست.یه جورایی ایناهم میزبانن ولی ...

نرو اونا محل ندادن تو هم محل نده بهشون عروسی هم یکم بمون بعدش با شوهرت برگرد.

شوهرت بهت نق نمیزنه چرا با مادرم قهری؟

سلام علیک رسمی  بکن برو میز دیگه. اگه دوست داشته باشن خودشون میگن پیش ما بشین یا خودشون میان سر ...

من نمیتونم زودتربرم چون ازشهردور دارم میرم و هرجور برسم دیرترازبقیه هست

اصلا انگارنه انگارکه من مهمون عروسی اوناهستم....دخترخاله شوهرم عروس هست.یه جورایی ایناهم میزبانن ولی ...

اخه چی بگن بهت وقتی باهاشون شش ماه قهری ،خودتو بزار جای اونا ،اونام لابد با خودشون میگن بعد شش ماه زنگ بزنیم که چی بگیم ارایشگاه برو و …،تازه تو خودت میگی ببین چون فامیل خودشونه واسم ارایشگاه گرفتن 

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
نرو اونا محل ندادن تو هم محل نده بهشون عروسی هم یکم بمون بعدش با شوهرت برگرد. شوهرت بهت نق نمیزن ...

ازبس مادرشوهرم بداخلاق و جیغ جیغو هست خودشوهرن میگه ارتباطمون کم باشه بهتره.....شوهرم نمیخواست بیادعروسی من دارم میبرمش ک خاله ش دلخورنشه

اخه چی بگن بهت وقتی باهاشون شش ماه قهری ،خودتو بزار جای اونا ،اونام لابد با خودشون میگن بعد شش ماه ز ...

من نگفتم ارایشگاه گرفتن...گفتم زنگ نزدن ک بگن ارایشگاه برات رزرو کنیم یانه...ومن مجبورم شهرخودم برم ارایشگاه چون کسی برام رزرو نکرده

اگه هیچکدوم مقصر نیستید فقط خوشتون نمیاد ازهم حتما سلام و علیک بکن .اگه جوابتو دادن که خوبه اگه هم ندادن چیزی از شما کم نمیشه و پیش همسر و بقیه عزیز میشین که شما به عنوان کوچکتر رفتید جلو و سلام دادید .شاید خاله همسرتون باعث آشتی شد .

من نگفتم ارایشگاه گرفتن...گفتم زنگ نزدن ک بگن ارایشگاه برات رزرو کنیم یانه...ومن مجبورم شهرخودم برم ...

میخای چیکار پولتو خرج میکنی الکی من فقط عروسی خاهربرادر میرم برا شنیون ومیکاپ 

عزیزم توکه میدونستی عروسیه کاش یکم زودتر باهاشون اشتی میکردی خصوصا که شهر دوری رفتواند وارتباط درهرصورت کمه نیازی به قهر نیس میتونی به بهونه ی ادرس تالار یا کادوی عروسی بهشون زنگ بزنی اینجوری یجورایی اشتی میشه و راحت برو بشین پیششون کدورتام برن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من نمیتونم زودتربرم چون ازشهردور دارم میرم و هرجور برسم دیرترازبقیه هست

خب پس حتما سلام کن ولی سرسنگین باش. حتی اگه اونا هم محل نذاشتن یا جواب سلامت ندادن باز شما شعور خودتو رسوندی بعد زبونشون دراز نیست

من نگفتم ارایشگاه گرفتن...گفتم زنگ نزدن ک بگن ارایشگاه برات رزرو کنیم یانه...ومن مجبورم شهرخودم برم ...

ببین قبول داری یکم دنبال بهونه ای ؟با خودت چند چندی ؟تو اگه زرنگ باشی تو شهر خودت ارایشگاه میری رسیدی ام تحویل میگیری همشونو تا همه بفهمن اگه مشکلی ام بوده از اونا بوده نه تو ….تازه جوری رفتار کن که انگار نه انگار اتفاقی افتاده 

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
ببین قبول داری یکم دنبال بهونه ای ؟با خودت چند چندی ؟تو اگه زرنگ باشی تو شهر خودت ارایشگاه میری رسید ...

عزیزم ...پیامهامو خوب بخون.من درشهرخودم ارایشگاه میرم...ولی دارم میگم ازاونها انتظارداشتم زنگ بزنن و بپرسن که ایا دوسداری برات وقت ارایشگاه بگیریم یانه.چون شهرم دوره....ولی این کاررو نکردن و درواقع ادم حسابم نکردن و پیش قدم نشدن برای رابطه