الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
عزیزم یه سلام و احوال پرسی ساده کسی رو نکشته که شماهم برو میز اونا بشین بذار کینه ها دور بشه هرچی باشه مادر شوهرته تو مادر خودت هم ۶ ماه قهر میکنی. یه دست ساده و شروع مهربانی ها.اینو بدون اونا اگه تو رو دوست نداشتن تو رو به عنوان شریک زندگی پاره تنشون انتخاب نمیکردن
با همسرت مشورت كن،مثلا اگر مختلطه خيلي راحت ميتوني با همسرت بري پيششون دست بدي و...
حالا ميتوني زودتر بري،ك اونا تصميم بگيرن
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
ببین اگه همه بفهمن قهرید دیگه میشید نقل دهن فامیل. بعد حتی یک درصد هم اشتی کنید دیگه بقیه منتطر دعوای بعدی و قهر بعدی میشن.
سیاست داشته باش برو سلام کن بشین سر میزشون و ابرو داری کن و یه راهی برای اینده ای که نمیدونی چیه باز بذار
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....