2777
2789
عنوان

بامادرشوهرقهرم یه راهنمایی دراین موردمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت نری بهتر

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

عزیزم یه سلام و احوال پرسی ساده کسی رو نکشته که شماهم برو میز اونا بشین بذار کینه ها دور بشه هرچی باشه مادر شوهرته تو مادر خودت هم ۶ ماه قهر میکنی. یه دست ساده و شروع مهربانی ها.اینو بدون اونا اگه تو رو دوست نداشتن تو رو به عنوان شریک زندگی پاره تنشون انتخاب نمیکردن

با همسرت مشورت كن،مثلا اگر مختلطه خيلي راحت ميتوني با همسرت بري پيششون دست بدي و...

حالا ميتوني زودتر بري،ك اونا تصميم بگيرن

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

عزیزم من با خاله شوهرم صمیمی هستم.عروسی شهردیگه هست و ما فقط برای عروسی میریم و اخرشب برمیگردیم...با مادرشوهرقهرم

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم

بخشش از بزرگانه ،ارزش نداره اصلا به نظرم سلام بده اگه اونا دلشون بخواد بهت میگن بشینی پیششون اگه نه تو خودت جای دیگه برو بشین

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

ببین اگه همه بفهمن قهرید دیگه میشید نقل دهن فامیل. بعد حتی یک درصد هم اشتی کنید دیگه بقیه منتطر دعوای بعدی و قهر بعدی میشن.

سیاست داشته باش برو سلام کن بشین سر میزشون و ابرو داری کن و یه راهی برای اینده ای که نمیدونی چیه باز بذار

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....