2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین این اسکرین و‌ببینین

374 بازدید | 26 پست

دخترا من اصلا آدم مشکوکی نیستم اما امشب به دلم بد اومده

شوهرم هفته ای ۲ روز میره شهرستان واسه کارش و یه شب و میخوابه اونجا

امشب زنگ زدم ج نداد اسمس دادم ج نداد بعداز یه ساعت ج داده جون دلم چیکا داشتی و منم سرد ج دادم که بزنگه اما نزد منم نزدم 

بعد نوشت اومدم خونه خوشحال شدم که رفته خونه 

بعداز نیم ساعت دوباره اسمس داده دارم میرم خونه بهت اس میدم😭😭😭

بعد دید من ج نمیدم و‌ ناراحتم و امکان داره شک‌کنم نوشت تو راه بودم🥲🥲🥲 و دیگه زنگم نزده

الان چیکا کنم من؟ اصن به دلم بد اومده 

چی بگم بهش 

نیلا دختر ناز من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار پیام دارم میره ... رو فرستاده

یعنی تو راه بوده فرستاده نیومده دوباره فرستاده 

جفتش با هم رسیدن

بد ب دلت نیار خودشم نوشته تو  راه بود

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
یعنی اون دوتا واسه قبل از اون من اومدم خونس؟

اره

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

فینگیلش نوشتن هم رو اعصابه چه برسه این مدلیش

شما به دلت بد اومده بود عزیزم همون موقعهمیبستی به رگبار زنگ 

یا میگفتی زنگ بزن الان منتظرم 

انقدر هم الان خودخوری نمیکردی ولی من حس بدی از پیامش نگرفتم 

تو راه خونه ای ک یه شب میخابه اره؟

بابا کاری براش پیش اومده حواسش نبوده شوهر من میگ ما مردا از در ک میریم بیرون صدتا فکر و خیال و دغدغه و کار میاد تو ذهنمون 

اینقد بد فکر نکن از بس اینجا تاپیک خیانت میزنن ذهنا رو مسموم کردن بابا چندین ملیون زن تو این کشور هست فقط اونایی ک مشکل دارن تاپیک میزنن ک یکم خالی بشن این نمیش ک بگیم همه خیانت میبینن و خیانت میکنن

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
چیزی نیست که حتما تو راه بود اون پیامارو داده انتن رفته تازه اومده این مشکلات پیش میاد بیخودی اعصابت ...

انشالله که همینطوری باشه خیلی جواب ندادنش بد بود

نیلا دختر ناز من
من تهرانم اون خونه شهرستانو گفت

اهاا خب چیزی نیست نگران نباشین گفتن که اومدم خونه بعدشم گفتن که تو راهم دارم میرم خونه بهت اس میدم مشکوک نیست(من اومدم خونه لزوما به این معنی نیست که توی خونه ن ینی توی راه خونه ن مثلا)

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
فینگیلش نوشتن هم رو اعصابه چه برسه این مدلیش شما به دلت بد اومده بود عزیزم همون موقعهمیبستی به ر ...

نمیخوام فکر کنه خیلی چکش میکنم ازین کار بدش میاد

نیلا دختر ناز من