2777
2789

سلام دوستان یادش بخیر قدیمتر انگار جو سایت صمیمی تر بود اکثرا همو میشناختن چالشای باحال لاغری و خونه تکونی عید و پس انداز و رسیدگی به پوست و مو میذاشتن. الان انگار اینستا و توییتر جلوتر افتاده.

جو جامعه هم عوض شده اخه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه هم تا میگی کیش میش دم داره گزارش میزنن مثل جاسوسا حالا غیر اخلاقی باشه عیب نداره 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

دیگه میام اینجا احساس پیری میکنم

کاربرای قدیمی نیستن

انگار نسل کاربرای نی نی سلیت عوض شده

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

نی نی سایت نمونه ای از جامعه ست دیگه جو جامعه شادتر بود درنتیجه جو سایتم شادتر بود خود من همین پارسال خیلی خوشحالتر از الانم بودم و هم اینکه سن کاربرا هم پایین تر اومده درنتیجه دغدغه ها هم متفاوت شده 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

کاربر مادربزرگ

کاربر بیکران

کاربر مینا(داستان آشناییش با همسرش چقدر متفاوت و قشنگ بود)

کاربر پفک نمکی داستان زندگیش چقدر فراز و نشیب داشت تو اوج بلوغش یادشون بخیر