2777
2789
عنوان

موهای زائد؟؟؟؟

121 بازدید | 14 پست

خانما کسی بوده مشکل هورمونی نداشته باشه ولی به شدت پرمو باشه راه حلی دارین

خدا خدا میکردم مشکل هورمونی داشته باشم با دارو شاید پشمام کم بشه 

ولی کاملا نرمال بود

پس چرا من این همه پر مو هستم آخه خداااااااااااااااااا

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شانس آوردی که مشکل هورمونی نداری. چون اونطوری حتی اگه لیزر کنی مدام باید داروهای هورمونی که عوارض دارن استفاده کنی تا موها دوباره درنیان و پولت هدر نره. بعدشم مشکل هورمونی فقط باعث موی زائد نمیشه.کلی مشکلات دیگه هم داره با خودش. به نظرم لیزر کنی راحت میشی.دیگه ام در نمیاد. ناشکر نباش.

اتفاقا شانس آوردی که مشکل هورمونی نداری. چون اونطوری حتی اگه لیزر کنی مدام باید داروهای هورمونی که ع ...

ناشکر نیستم ولی واقعا خسته شدم از شیو و اینا 

دو سال پیش میرفتم بخاطر بارداری و شیردهی نتونستم برم باز برگشتن لامصب ها

عه ! لیزرم رفتی؟ مو پرپشت باشه نتیجه گیریشم بهتر میشه که .چرا پس!!! مشکل تیروئید نداری؟

نه هیچی 

نمیدونم بدتر از قبل شده

ای بابا ! شاید مرکزش معتبر نبوده  شایدم شبه لیزر مثل shrبوده.لیزر نبوده‌

نه بابا الکساندرا بود 

الان یه دکتر رفتم میگه آی پی ال واست جواب میده میترسم اینهمه هم واسه این هزینه کنم بازم هیچی