الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی تنبل تخمدانی هستم ک کامل خودمو درمان کردم و باردار هم شدم الان هیچ اثری در سونو از پی سی او نیس ...
بببخشید شما چجوری متوجه شدی تنبلی داری ؟
برای دل خودم مینویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم مینویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
تاخیر پریود رویش مو در زیر چانه افزایش چربی دور شکم و یک سونو دادم ک نوشته بود تنبلی تخمدان دا ...
آهان ببخشید توی پریودتون درد داشتید ؟ یا نه ؟ من روز اول خیلی درد دارم ، علامت تنبلی نیست که ؟
برای دل خودم مینویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم مینویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕