2777
2789
عنوان

فردا تولدمه 🥰

76 بازدید | 17 پست

فکر کنم هیچکی یادش نیس، اما برام مهم نیس، دارم تغییر میکنم انتظاراتمو از ادما پایین اوردم👌🏻

اماااااااا

واسه خودم خیلی مهمه که فردا تولدمه😍😍😍 نمیدونم چرا هیجان دارم😍🤣 یه حس خاصی دارم اصن 🤩😝 حالا واسه خودم چی بخرم 😆😆

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻

۲۵ تا چهارقل هدیه من به شما❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۵ تا چهارقل هدیه من به شما❤️

وای خدایا مرسی 😍😍😍😍😍

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻

تولدت مبارک عزیزم انشالله به ارزوهات برسی 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
تولد منم پس فرداست  تولد مبارک عزیز دلم  زندگی شیرینی داشته باشی

ممنونم عزیزم 😍😍

تولد شما هم پیشاپیش مبارک 🤩🥳🥳

تولدت مبارک

تولدت مبارک 

به خوشی باشه برات

منتظر کسی نمون، فردا برو خودتو یه کافه دعوت کن یه هدیه هر چند کوچیک که دوست داری واسه خودت بخر  از خودت سلفی بگیر یادگاری روز تولدت بمونه و خوش باش

تولدت مبارک عزیزم انشالله به ارزوهات برسی 

ممنونم مهربونم 😍😍