2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ظاهر بینیم راضی ام بیشتر تنفسی مشکل دارم قرینگی هم برام مهمه دوست ندارم ترمیم کنم واسه همین حس ...

اگه کاراشو  از نزدیک ندیدی فقط از رو عکس داری تصمیم میگیری این کار  و نکن نه این دکتر فقط کلا هیچ دکتری رو .

چندتارو  انتخاب کن یکی دوبار برو مطب ببین اونایی ک عمل کردن چجورین،  ناراضی هم هست یا نه

دکتری ک کارشو دیده باشم از نزدیک میلانی هست و ابیانه 

خودم با ابیانه عمل کردم راضیم فعلا ۱ سال و ۳ ماهه

دکتر اشرفی یکی عمل کرد جالب نشد ولی بازم سلیقه ایه

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️
اگه کاراشو  از نزدیک ندیدی فقط از رو عکس داری تصمیم میگیری این کار  و نکن نه این دکتر فقط ...

چقدر میگیره دکتر ابیانه ؟ من زیاد وقت گشتن ندارم واسه همین نظرات رو بیشتر میخونم 

چقدر میگیره دکتر ابیانه ؟ من زیاد وقت گشتن ندارم واسه همین نظرات رو بیشتر میخونم 

آخه به نظرات نمیشه واقعا اطمینان کرد خیلیا دارن تبلیغ میکنن الکی 

من خودم  تو کرونا عمل کردم نشد برم مطب از در و همسایه فامیل گشتم تهش دیدم دلم بیشتر میخواد با ابیانه عمل کنم، پارسال تابستون ۱۸ گرف 

میلانی هم بینی عروسمونو  عمل کرد اونم خیلی قشنگ و طبیعی شده اون پارسال ۲۰ بود

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️