2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 71 پست
چون حییوون پسربکسالمو زد من باهاش دعواکردم منم زد

عزيز دلممم خدا حقت بگيره ان شاءالله  

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه چخبره

والا بخدا شاغل هم هستم 

مادرش بازنشسته نشده بود شام و ناهار هم زورکی درست می کرد چه برسه به این کارا 

الان هم که بازنشسته شده همیشه خدا یه جاش درد می کنه تا سه ماهی یکبار میریم خونه اش شام از بیرون سفارش میده ولی من یه شب شام نپزم میگه کلا کاری نمی کنه 

قشنگ امروز آنقدر سرش غر زدم خودم دیگه خجالت کشیدم 

دیسک شدید گردن هم دارم تو دوره عود هست میزنه به سرم سردرد های وحشتناک می گیرم اصلا چشمام عصر باز نمیشد الان هم باید پاشم خونه تمیز کنم البته تو تمیز کردن خونه خودش همکاری می کنه ولی خوب باز هم خسته شدم 

چطوری درست کردی

ماکارانی.هویج .سیب زمینی.ذرت.قارچ.نخود فرنگی .همه رو گذاشتم پختن بعد خیارشور پودر سیر پودر یپاز اویشن با سس فرانسه و مایونز هم زدم گذاشتم یخچال یکم موند خوشمزه بود😁

ماکارانی.هویج .سیب زمینی.ذرت.قارچ.نخود فرنگی .همه رو گذاشتم پختن بعد خیارشور پودر سیر پودر یپاز اویش ...

به به نوش جان

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...