bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 عنوان تاپیک هم تاپیکهای قدیم 249 بازدید | 22 پست قبلا چقد بهتر بودروزی ۳ ۴ تا عکس میدیم دعوا میشد چقد حال میدادالان تکون نمیشه خورد همه چی رو محدود کردنتاپیکهای الان چقد بیخود شدهچمیدونم فیل تر شکن بعضیا هم بهتر پوشش میدن 🐘تر شکنساده زیستیعلماچمیدونم اصلا دیگه خوب نیستن دوتا عکس هم نیس😂 گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁 1401/07/29 | 18:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
phoenixwildweirdo عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 570 خب مستقیما تو تاپیکات درخواست عکس بده هرکی بخواد انجام میده
diiiamond عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2184 تا میایی دو کلمه ی تو یه تاپیکی بخندی تعطیلش میکنن مسخره ها
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 فقط قسمت ساده زیستی و علما و شعرا🤣🤣 والا اخه ایناهم شد تاپیک😂بهشون میگی هم میگی شما اومدی تاپیک منآخه خواهر من تو اون بی صاحاب رو زدی ک ما بیایم ببینیم دیگه گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 تا میایی دو کلمه ی تو یه تاپیکی بخندی تعطیلش میکنن مسخره ها تاره داره داغ میشه ها اوج میگیری تعطیل میشهواای اونجا ک دوساعت تایپ کردی و ارسال میزنی میگی تعطیل شده اهه فشار میخورماتازه وسط دعوا تعطیل شه یه جوابایی یادم میاد خودمو فحش میدم گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
diamond13 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 475 خب ، خودت میگی محدود کردناینجا تا یه چی میشهقفل کن ، تعلیق میشی ، میترکی خب ببندین سایتو تموم شه دیگه تازه همه اینا به کنار یه عده کاراگاه میشن سریع گزارش میزنن ازین به بعد با استیکر و چشم و ابرو باید تاپیک بزنیم
diamond13 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 475 تاره داره داغ میشه ها اوج میگیری تعطیل میشه واای اونجا ک دوساعت تایپ کردی و ارسال میزنی میگی تعطیل ... من اصلا بعضیارو نمیتونم بخونم چون تاپیک تعطیل شده 😶😂
diiiamond عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 2184 تاره داره داغ میشه ها اوج میگیری تعطیل میشه واای اونجا ک دوساعت تایپ کردی و ارسال میزنی میگی تعطیل ... دقیقااااا منم خیلی تو این موقعیتا بودم😂
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 خب ، خودت میگی محدود کردن اینجا تا یه چی میشه قفل کن ، تعلیق میشی ، میترکی خب ببندین سایتو ... جررر🤣🤣اره والا نی نی یار هم قربونشون برم زرتی تعلیق میکنن گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 دقیقااااا منم خیلی تو این موقعیتا بودم😂 من بعدش خودمو فحش میدماا گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 تازه داشتیم از حس ششم ها نفس راحت میکشیدیم ک فیل تر شکن اومد اه اه اهاین دنیا دیگه بدرد نمیخورهمادرشوهرا چقد خوب شدن خب لعنتیا یه تیکه بندازید ب عروستون ما اینجا سرگرم شیم دیگه اه اه گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
diamond13 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 475 جررر🤣🤣 اره والا نی نی یار هم قربونشون برم زرتی تعلیق میکنن دوتا از تاپیکای منو خود نی نی سایت قفل کرد فقط 😑 انقدر حرص خوردم . چیز خاصیم نگفتم 😶😂یه بارم تعلیقم کردن که نفهمیدم سر چی 😑
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 دوتا از تاپیکای منو خود نی نی سایت قفل کرد فقط 😑 انقدر حرص خوردم . چیز خاصیم نگفتم 😶😂 یه بارم تع ... منم اکانت نازنین قبلیم ک روز تولد زدم تاریخش بمونه برام تعلیق شدفک کنم باید تظاهرات تاپیکی راه بندازیم # نه به تعلیق اجباری گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁