2777
2789

سلام یه نظر سنجی میخوام کنم 

مهریه ۱۴، بدون حق طلاق و خروج از کشور و... ، بدون عروسی، بدون حمایت خانواده مرد، در طول زندگی مرد باید به خانوادش کمک کنه، خرید طلا برای مراسم در حد نهایت ۲۰ میلیون( با حلقه های نشون و عقد) 

اما پسر خوب و کاری و چشم پاک و مهربون، که به شدت نظر خانوادشو در نظر میگیره (میگه خانوادم شروط ضمن عقد قبول نمیکنن و مهریه ۱۱۰ هم قبول نمیکنن)

ازدواج میکنید باهاش یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معلومه که نه

ولی شما ازدواج میکنی چون خانم ها به حرف دلشون میکنن

الان عقلتون میگه که کاملا اشتباهه

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

اگر خیلی خوبن چرا حق طلاق نمیدن؟

چرا از خروج از کشور شما میترسین؟ مگه به شما از الان اعتماد ندارن؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.