دویجانیام مدیر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2678 عنوان دارم میمیرم😭😭😭😭🖤 | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست تب و لرز دارم بدن درد ای خدا دقیقا مثل پارسال که کرونا گرفتم😭😭دیگه تحمل ندارم دعام کنین🥀 اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍 1401/07/29 | 16:50 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fa_ko عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 888 هیچ حتی آب وای شبا من دلم درد میگیره به شدت و حالت تهوع دستشوییم اصلا نمیکنم واقعا خیلی بده تو همان خندهی شیرینِ میانِ غم و اندوهِ منی !…
دویجانیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2678 خدابدادهممون برسه مخصوصابچهامدرسه بازشدمریضی بیشترشد اره کاش آنلاین بشه والا از مریضی بهتره اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
دویجانیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2678 وای شبا من دلم درد میگیره به شدت و حالت تهوع دستشوییم اصلا نمیکنم واقعا خیلی بده ببین واسه حالت تهوع کیدی لاکت از داروخونه بگیر واسه بچه هاست ولی برا بزرگترا هم خیلی خوبه زودی خوب میشی اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
fa_ko عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 888 اره کاش آنلاین بشه والا از مریضی بهتره وافعا هیچی مثل سلامتی نیست من تازه خانوادمم پیشم نیستن فقط داداشم پیشمه صبح برمیگردن تو همان خندهی شیرینِ میانِ غم و اندوهِ منی !…
دویجانیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2678 وافعا هیچی مثل سلامتی نیست من تازه خانوادمم پیشم نیستن فقط داداشم پیشمه صبح برمیگردن میگم به نظرت برم حموم بدتر نمیشع؟؟ اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍