باردارم و الان شدیدا آنفولانزا گرفتم، سرفه شدید دارم که سرفه های چرک دار هست عفونت کرده گلوم چی بخورم که سرفه هام قطع بشه و عفونت گلوم خشک بشه خیلی روی رحمم با سرفه هام فشار میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چندتا انتی بیوتیک توی بارداری مجازه یکیش مال عفونت ادراریه که برای منم تجویز کردن اسمشم یادم نیست ولی اون عفونتی که میگی شاید ویروسی باشه و اصلا انتی بیوتیک نخوادحتما برو دکتر برای تب هم استا ساده بخور تب بالا برا جنین ضرر داره
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
انگاری سینه منم عفونت کرده،دکترم برام اموکسی سیلین نوشته اما از ترس اینکه عوارَ داشته باشه نمیخورم،،سعی کن بُخور بدی، من دیشب قبل خواب اینکازو کردم تا صبح سرفه نکردم زاحت خوابیدم