خب داشته باشن.... تو زندگی خودت. داری اوناهم زندگی خودشونو... شاید باور نکنی من الان 3 ساله مانتو شلوار نخریدم.... نه فقط اینا هیچی نخریدم..... نخوردم نه شوهرم... آدم خوبه به تیپش برسه ولی وقتی لباسهام نو هست و قابل پوشیدن چرا آدم بابت جنس الکی پول بده.... عید امسال که میخواسم مانتو بخرم فهمیدم حامله ام و بازم نخریدم... خودتو مقایسه کنی فقط اذیت میشی
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
ی زمانی بود شوهرم ورشکسته شد شاید باورت نشه من کفش یکسال پیشمو میپوشیدم که برام تنگ بود شلوار خواهرم که خیییلی برام گشاد بود خدا ب سر شاهده با کش میبستم کمرشو که از پام نیفته بدترین روزارو گذروندم ولی خواهر شوهرم جلو رنگ ب رنگ میپوشید صدام در نیمد خدا یدفعه به ادم رو میکنه توام بگو خدایا شکرت ی روزی یدفعه یه دری رو برات باز میکنه که خودت جا میخوری
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
اسی من خیاطم ولی از دوخت مانتو و شلوار و اینا متنفرم دلم میخواد فقط بلاسهایه مجلسی و عروس کار کنم یه مدتم کار کردم ولی گذاشتم کنار... توهم بلد باشی درحد کار پیش بردن و مانتو دلخواه یا پارچه دلخواهتون دیدی همون روز بکنیش مانتو عالیه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
بجون پسرم اولین باره تو این سایت اینو گفتم چون فقط خواستم بگم حتما یه حکمتی داره ناشکری نکن بگو خدایا بازم شکرت
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
چرا برام میدوزه بحثم اینه اونا هی پارچه میخرن....حسودیم میشه🥺
تو ازدواج کردی اونا مجردن ،خودتو با اونا مقایسه نکن شما باید قناعت کنید اول زندگی تا پیشرفت کنیذ،منم ازدواج کرده بودم خواهرام مجرد بودن هر روز یه تیپ میزدم ویششون احساس بد تیپ بودن داشتم و ناراحت بودم ولی خب اول زندگی من بود و باید قناعت میکردم تا خونه و ماشین بخریم اونا این مشکلات رو نداشتن