2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ میگه

466 بازدید | 27 پست

بچه ها من خیلییی لاغرم قد 170 وزن 47 😐

بعد سینه باسن اینا هیچیییی ندارم فلت فلت. شکمم پر از ترک بارداریه 

اصن اعتماد بنفس زیر صفر 

از درون خودمو میخورم ولی به روی خودم نمیارم اصلا. بعد سایز سینه یکی 60 یکی 70🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

تو شیردهی افتضاااح شدم از رو لباسمم پیداس. 

بعد شوهرم هنوزم ازم تعریف میکنه میگه چه فلانی داری مثلا چه چیزیییی

دلم براش میسوزه اونم حتما دلش یه خانم خوش اندام میخواد میدونم واسه دل من میگه که ناراحت نشم ولی ناراحتم چه کنم دیگه خسته شدم یه ذره گوشت به تنم نیست اسکلت خالص

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خداتم شکر کن همچین شوهر خوب و فهمیده ای داری

برمیگشت بهت میگفت زن ترکیده خوب بود؟ 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

عزیزم شما هیکلت هیکل مدلاس 

اگه وزنتون بیاری رو ۵۵ 

و اصلا اصلا اصلااااااا هیچ خود تخریبی جلو شوهرت نکن 

اکثر مردا میگن تا خودتون بهمون نگید ما اصن توجه ای نداریم یا متوجه نمیشیم عیبو

همینکه شوهرت دوست باشه کافیه. شربت چاقی بخور

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

شوهرت واقعا مرد فهمیده ای هست و احسنت به تربیت مادرش

اصلا به روش نیار که نه من اصلا خوب نیستم

متخصص تغذیه برو بخودت برس اعتماد به نفس داشته باش اگر تهرانی دکتر کوروش صمد پور دکتر خوبیه میتونم شمارشو بدم بری من دخترم و برای لاغری بردم پیشش