2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما شنیدین؟ یا طبق احتمالات میگی عزیزم؟

عزیزم دوران کار آموزی رو با یه استاد خیلی خیلی مجرب که کارش تو آی وی اف تعیین جنسیت خیلی خیلی طرفدار داره گذروندم، میگفتن تا حالا اینطوری نبوده که پیش بیاد ولی خب امکانشم هست، و اینو ما به بیمارامون میگیم

و اینکه خودمون برای تعیین جنسیتی که خیلی سختی کشیدیم جنسیت همون چیزی بود از اول قرار بود بشه ینی اشتباهی نشد،

بعد ببین گلم جنسیت تخمکی که لقاح پیدا می‌کنه و اینارو کاااملا میسنجن، دیگه بخواد تغییری پیدا کنه استثناییه که توی بدن شما رخ میده، با آرزوی موفقیت برای تو عزیزم☘️🤍

درحال مبارزه با وسواس💜🦋
هزینه تعیین جنسیت با ای وی اف چقدره؟جایی رو میشناسید ارزونتر باشه؟

بله جاهای ارزونتر هم هست عزیز دلم ولی اگر شرایط طوریه که نمیشه ریسک کرد پیشنهاد میدم به متخصص مجربی رجوع کنی

درحال مبارزه با وسواس💜🦋
عزیزم دوران کار آموزی رو با یه استاد خیلی خیلی مجرب که کارش تو آی وی اف تعیین جنسیت خیلی خیلی طرفدار ...

خب حداروشکر اشتباه پیش نیومده تالا خیالم راحت شد

ممنون😍

خب حداروشکر اشتباه پیش نیومده تالا خیالم راحت شد ممنون😍

قربانت عزیز دلم..برات دعا میکنم بهترین هاااا پیش بیاد برات☘️🌿 اون روزی که رفتی برای کار آخر یکیو با خودت ببر استرس نداشته باشی باشه؟ برو توکل کن به خدا عزیزم هرچی خیرته پیش بیاد الهی

درحال مبارزه با وسواس💜🦋
قربانت عزیز دلم..برات دعا میکنم بهترین هاااا پیش بیاد برات☘️🌿 اون روزی که رفتی برای کار آخر یکیو با ...

ممنونم عزیزم که با دل پاکت دعا میکنی❤️

امیدوارم خدا حاجت دل همه رو بده

سلام عزیزم تعیین جنسیت کردید؟توروخدا جواب بده ۳تا دختر دارم میخوام منم انجام بدم

سلام عزیزم نه من انجام ندادم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
یعنی شما شنیدین؟ یا طبق احتمالات میگی عزیزم؟

با آی وی اف تعیین جنیست قطعیه. اما احتمال موفقیت بارداری با آی وی اف توی بهترین شرایط 35 درصده

الان توی تهران فقط هزینه تعیین جنسیت تقریبا 20 میلیونه

با آی وی اف تعیین جنیست قطعیه. اما احتمال موفقیت بارداری با آی وی اف توی بهترین شرایط 35 درصده الان ...

تاپیک برای پارساله الان استتار بچه اش دندونم در آورده،😁😁😁

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️