2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وقتی با قندشکن شروع کنید در واقع با یه سرور کشور دیگه دارید وارد میشید پس نمیتونید انتظار داشته باشید به شماره شما اس بده چون شما از طریق یه خط واسطه وارد شدید.

من روی لپ تاپم دسترسی به قندشکن ندارم. باید با گوشی وارد گوگل بشم قطعا اگه با قندشکن از گوگل نحوه نصب تلگرام از طریق قندشکن رو بپرسید راهکار پیدا میکنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
یعنی از طریق گوگل نصب کنم

نه شما با قندشکن این سوالو بنویس تو گوگل که چطور تلگرام رو در حالی که قندشکن روشنه نصب کنم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
چطور زنگ بزنه ؟ جواب دادی منم لایک کن

شما وقتی تلگرامو نصب میکنی میگه اس بدم یا زنگ بزنم بگو زنگ بزن. زنگ زد بردار قطع کن.

چطور اس ام اس بدم

نه منظورم اینه که اگه اس ام اس نیومد واست یک گزینه داره میگه زنگ بزنم بهت .. اونو انتخاب کن تا زنگ بزنه بهت کد بگه 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️