2777
2789

سلام گلم.تاپیکت خیلی عالی بود وحقیقت.من خودم نادونی کردم اول هفته زنگ زدم برام سر کتاب بازکنن ۸۰هزارتومنم ازم گرفت.دقیقا اینهفته کلی بلا وگرفتاری سرمون اومده .بچه هام مریض شدن ماشینمون خراب شد .دیشبم شوهرم اومد بایه حال خیلی بد.خدایا منو ببخش که به غیر ازتو پناه بردم .الهی العفو.دیشب که فکر میکردم فهمیدم گرفتاریای اینهفته به خاطر این گناه بزرگ خودم بوده.تازه خانومه گفت یک میلیون ودویست بده برات دعا بفرستم .ولی خدا به دلم انداخت که این کاررو نکنم.باید نماز توبه بخونم .باید استغفار کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من میتونم به شما درخواست دوستی بدم یه سوال بپرسم اگر همین جا بپرسم میترسم تعلیق بشم

بله درخواست بدید عزیزم 

به بندگانم خبر بده که من دارای گذشتِ زیاد و مهرِ فراوان هستم. سوره حجر ایه 49
سلام گلم.تاپیکت خیلی عالی بود وحقیقت.من خودم نادونی کردم اول هفته زنگ زدم برام سر کتاب بازکنن ۸۰هزار ...

من ماهها بود حالم بد بود 

هر چی استغفار و دعا و نذر و زیارت جواب نمیداد

به محض اینکه فهمیدم علتش همین بوده که مدتهاست دنبال همچین چیزا میگشتم و چندبارهم اسم خودمو مادرم رو به یه عده دادم،  سریع به محض فهمیدن پشیمونی و غلط کردم از ته دل گفتم و الحمدلله گوش شبطون کر حال و روزم خوب شده

شما هم نگران نباش بمحض پشیمونی واقعی خدا بخشیدت

ماها بعضی هامون نمیدونم چرا ذکر صلوات و استغفار و ناس و قلق رو نعوذم بالله کم میدونیم

ینی اگر عالِمی بهمون همچین دستوراتی بده،  تو دلمون میگیم برو بابا مثلا ایما میخاد چکار کنه

ولی سخت در اشتباهیم 

و خبر نداریم مداومت و اعتقاد به قران و ذکر و اهل بیت عجیییییب گره گشاست

البته شمارو نمیگم خودمو امثال خودم رو عرض کردم

من ماهها بود حالم بد بود  هر چی استغفار و دعا و نذر و زیارت جواب نمیداد به محض اینکه فهمیدم ع ...

بشرط اینکه بگردیم اون اشتباهمون رو پیدا کنیم

منم قبل فهمیدن علت دعا و ذکر و قران میخوندم

ولی چون مسیرم اشتباه بود،  اینا جواب نمیداد

گاهی کاری کردیم و یا کاری داریم میکنیم که راهمون رو کلا از راه خدا منحرف کرده 

حالا دیگه اونجا هر چی ذکر بگیم افاقه نمیکنه

دنبال علت باشیم

گاهی علت گناه هست

گاهی یه کار اشتباه مثل من

گاهی دل شکستن

گاهی یک زذیله ی اخلاقی

و... 

سلام عزیزدلم...من میتونم باهاتون درخواست دوستی بدم خواهشا...خیلی استرس گرفتم...میتونید لطفاً راهنمای ...

سلام بفرمایید